Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Ja tam ciagle czuwam i jak tylko warunki atmosferyczne pozwola to zaprosze na jakis wypadzik :twisted:
a na razie to pomorskie
no co Ty Broda nie wiesz takich rzeczy? :twisted:
ja caly czas nawijam kaemy !! tylko przestalem pisac na forum bo nikt nie odpowiada na moje tematy o wspolnym smiganiu !!
chyba juz wszyscy skonczyli sezon
pozdrawiam
zeby ten Straszyn SUZUKI squad nie musial podjechac w miejsce gdzie stoji Twoj sprzet ktory nie jest marki SUZUKI i zabrac go na złom chociaz on nawet ma plastikowy bak !! !! !! hahaha... to nie wiem czy by wzieli !!
Macias nie jestes sam. Jesli pogoda pozwala to i ja smigam jak tylko sie da.
ps. jesli ktos mowi czesc to wypada odpowiedziec, chyba, ze nie przyznajesz sie do osob jadacych 4 kolami (stales pod rema)
Ruffik tez jest obecny Ale z przykroscia musze powiedziec, ze moto juz chyba zapadlo w sen zimowy, a wlasciciel takze... Plany sprzedazy mojego zaj...mod.studi GS'a spowodowaly, ze stoi sobie lsniacy w garazu i czeka na nowego wlasciciela
Pozdro dla Was wszystkich !!!!!!
PS. Straszyn i Bieszkowice SUZUKI Squad rules A moze by tak jeszcze Chwaszczyno do tego dorzucic
Jeszcze zdarza mi sie smignac, ale ostrzyce wieczorem o tej porze roku jakies dziwne i dzikie, jak bedzie sucho to w sobote około 13 moze jakis wypadzik a może i w niedzielę a next weekend Mikołaje na moto, pozro Yaro