Przeszczep totalny

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

hikor

Przeszczep totalny

Post autor: hikor »

Rzecz tyczy się motocykla jedynej słusznej marki model DR800.
Dla niezorientowanych wygląda on tak:
http://www.motocykle.domeczek.pl/prezen ... /dr800.htm
Jednakże wyobraźnia ludzka nie zna granic więc można sobie trochę pofantazjować na temat swojego motocykla. Owocem takich rozważań może być np. coś takiego:
http://www.harris855.de/
Nieźle, co? :)
hikor
trenner

Post autor: trenner »

Jak widać wszystko da sie zrobić,ale w teren już nie pojedzie :shock:
Misha

Post autor: Misha »

swietny, wlasciciel sie chyba tym nie przejmuje ze jego dr nie lubi juz terenu :D
cziton
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: cziton »

Wizualne poczucie lekkosci mnie rozbraja!!!

Jak dla mnie bomba!!!
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
karus

Post autor: karus »

mi sie też podoba
zawsze mi sie marzył cafe racer a wiem że z dr to podobno dobra podstawa do takiego czegoś. <tak na niedziele :wink: >
Jerzyk

Post autor: Jerzyk »

Ciekawa rzecz i gustowna.
legion

Post autor: legion »

a dla mnie kicha .... dr to dr - czemu gosc od razu nie kupil sobie czegos podobnego tylko zniszczyl DR ?
cziton
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: cziton »

legion pisze:a dla mnie kicha .... dr to dr - czemu gosc od razu nie kupil sobie czegos podobnego tylko zniszczyl DR ?

pewnie dlatego ze mial mozliwosci i kase :)
niektorych pociaga posiadanie niebanalnych rzeczy :)
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
hikor

Post autor: hikor »

Otóż, to. Gdybym miał odpowiednie środki, do ramy DR800 wstawiłbym silnik od czegoś znacznie mocniejszego, np. SV 1000 ;)
hikor
Loser

Post autor: Loser »

Wicie... Nie zawsze wszystko musi byc praktyczne. Nieraz taki przeszczep robi sie dla frajdy. A co do zamiennosci - pasuje. Jak caly osprzet - zamienne sa nawet kolektory wydechowe. Powodzenia, pozdro!
legion

hikor > silnik jeszcze rozumiem , hamulce - ale sylwetka dalej bedzie DR a nie cos.....takiego, ale mi sie nie musi podobac. wystarczy ze wlasciciel jest zadowolony
mikiet

Post autor: mikiet »

Dokładni Cziton- niesamowita lekkosc. Moto wyglada jakby nie mial nic poza silnikiem i ramą.... no i kawalka owiewki... mi sie bardzo podoba:)
legion

no tak , a jak gosciu by przyczepil jeszcze do niego kilka balonikow to dopiero bylaby lekkosc :twisted: panowie no gosc sie troche nameczyl to fakt ( chwala mu za wytrwalosc) ale to juz nie jest suzuka !! czy nie widzicie podobienstwa do innego jednosladu?
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

no tak legion, ale pamietaj że jak dosiadasz jednoślad to już się wyróżniasz, a może on chciał się tak dodatkowo wyróźnić, no pewnie takiego sprzęta drugiego na trasie szybko nie spotkasz ... :)
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
ODPOWIEDZ