Zmiana siedzenia
Moderator: bohas
Zmiana siedzenia
Witam Siostry i Braci
Zmienilem sobie kolor siedzen w mojej F-ce, z fioletu (dla niektorych z różu:) na czarne. Co o tym sadzicie? Lepiej, gorzej, bez znaczenia?
wyglada to tak (bylo/jest)
Zmienilem sobie kolor siedzen w mojej F-ce, z fioletu (dla niektorych z różu:) na czarne. Co o tym sadzicie? Lepiej, gorzej, bez znaczenia?
wyglada to tak (bylo/jest)
Ej, Radziu :lol: zanim sprzedales, to sam mowiles, ze siedzenia Ci sie nie podobaja. Chyba rzeczywiscie sentyment. Ale jakbys chcial, mogę Ci korzystnie sprzedać oryginały :twisted:cziton pisze:Jako byly wlasciciel tej cudnej F-ki...
No czarne sa fajne ale chyba wolalem orginaly, moze ze wzgledow sentymentalnych
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
a mi tu teraz kontrastu brakuje (ale ja to sie nie znam, mimo wszystko i tak napisze :lol: )
oryginalnie bylo gora rozowa, srodkek czarny, dol rozowy a teraz to takie nie wiadomo co
wal przod na jasny niebieski i bedzie git
oo, juz wiem! taki rozowy (przepraszam, fioletowy) pasek 45 stopni przez srodek, mniej wiecej rownolegle do tego na dole:
dobra, sorry, juz sie kontroluje
oryginalnie bylo gora rozowa, srodkek czarny, dol rozowy a teraz to takie nie wiadomo co
wal przod na jasny niebieski i bedzie git
oo, juz wiem! taki rozowy (przepraszam, fioletowy) pasek 45 stopni przez srodek, mniej wiecej rownolegle do tego na dole:
dobra, sorry, juz sie kontroluje
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: -
Emil pisze:
oo, juz wiem! taki rozowy (przepraszam, fioletowy) pasek 45 stopni przez srodek, mniej wiecej rownolegle do tego na dole
Jeszcze przed pierwsza gleba, jak ja sprowadzilem, miala takie tam wygibasne naklejki cos w stylu propozycji Emila
Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana