Ostatnie tegoroczne spotkanko!!
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Ostatnie tegoroczne spotkanko!!
Jak w temacie. Mam ochotę na ostatnie tegoroczne spotkanko, a wy ?? Może być np Pizza wigilijna u Luidżiego w Toronto, czas odwiedzić zaprzyjaźniony gród i poznać całą tamtejszą ekipę!! Jeżeli będą chętni, to mi osoboście pasuje 09 albo 10 grudnia. Mam nadzieję, że pomysł się wam spodoba :twisted: . Acha miejsce w zasadzie dowolne, tak mi tylko jakoś wyszło z tą pizzerią !!
Pozdro for all :angry_smile:
Pozdro for all :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Pomysl bardzo dobry, Kropek :brawo: Z Grass o tym tez myslalysmy
Ja niestety 9.12 jestem w Wawie, ale 10.12 popoludniu powinnam juz byc w Toronto, wiec jesli pasuje Wam niedziela popoludniu (a najlepiej wieczorkiem), to ja bardzo chetnie
Ewentualnie co do terminu, to rozumiem, ze w gre wchodzi tylko weekend, tak?
Ja niestety 9.12 jestem w Wawie, ale 10.12 popoludniu powinnam juz byc w Toronto, wiec jesli pasuje Wam niedziela popoludniu (a najlepiej wieczorkiem), to ja bardzo chetnie
Ewentualnie co do terminu, to rozumiem, ze w gre wchodzi tylko weekend, tak?
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Kontakt:
Mi odpowiada bardziej 10.12, tego dnia będę i z chęcią się spotkam
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
Jak zwykle jesstem za Skoro na razie propozycje skłaniają się ku niedzieli, to niedzielę wypadałoby zaklepać jako konkretny termin. Niewiele czassu jest. Godzina - do ustalenia - i to taka, która odpowiadałaby najbardziej gościom, Toronto musi się do godziny dostosować, nie bądźmy tacy wygodni Miejsce - w T. to raczej najmniejszy problem i tak w rachubę wchodzi Starówka.
Kropek - siebie przywozisz obowiązkowo i resztę BS z B. za uszy przyciągasz oczywiście
Poza tym, oprócz Grudziądza, "wegetuje" tu przecież gdzieś Włocławek i inne miasta przecież...co jest? :twisted:
pozdrawiam
Kropek - siebie przywozisz obowiązkowo i resztę BS z B. za uszy przyciągasz oczywiście
Poza tym, oprócz Grudziądza, "wegetuje" tu przecież gdzieś Włocławek i inne miasta przecież...co jest? :twisted:
pozdrawiam
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
No tak Grass masz rację, tylko że w Bydzi wszyscy uszy pochowali i nie ma za co ciągnąć hihi ja będę napewno. Jestem już z Darkiem umówiony na 15 na wyjazd do Toronto. Koło 16 będziemy na starówce to się zdzwonimy lub znajdziemy!!
Do zobaczenia :angry_smile:
Do zobaczenia :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500