Milo by było wyskoczyć na browar z kimś kto dzieli tą samą pasje
A jeszcze milej gdyby to był ktoś z BRACTWA SUZUKI
w Radomiu i okolicach
Moderator: Shenson
-
- Podpatrywacz
- Województwo: świat i okolice
- Kontakt:
w Radomiu i okolicach
SUZUKI RF 600R - aktualnie
PZDR !
SUZUKI GSX 600F do 2008r
SUZUKI GSX RR 600 do 2015r
Witam brata
Pionki to jakieś 18 kaemów od Zwolenia . Zajefajnie że tak blisko Ekstra by było pogadać z bratem z Bractwa o Bractwie. Jakby coś to się odezwij. Zwoleń pozdrawia Pionki.
P.S. Ja jeżdżę Intruderem :moto:
P.S. Ja jeżdżę Intruderem :moto:
Knajpa Tartaq
w radomi jezdzi duzio moto warjatow , miedzy innymi ja , dawno pisaliscie ale jak zagladasz jeden z drugim na forum to odczytasz , ze w kazda sobote i niedziele o 16 na ogrodku piwnym pod dawna billa spotykaja sie motorzysci pozdro i do zobaczenia na trasie albo pod billa
-
- Podpatrywacz
- Województwo: świat i okolice
- Kontakt:
Ano widzisz U nas co prawda jeszcze sezon na dobre się nie zaczął...jedna osoba wyjedzie na trasę, druga wjeżdza do garażu ;P
Ale mimo to zapraszam do Pionek, ewentualnie nad załamanek (na trasie Radom - Kozienice "mini zoo").
Co do Radomia....czesto jestem na Akademickiej, widziałem, że zbieracie się koło XXL Burger, jeżdże często do Radia Rekord...to możemy sie zgadać
Ale mimo to zapraszam do Pionek, ewentualnie nad załamanek (na trasie Radom - Kozienice "mini zoo").
Co do Radomia....czesto jestem na Akademickiej, widziałem, że zbieracie się koło XXL Burger, jeżdże często do Radia Rekord...to możemy sie zgadać
PZDR !
SUZUKI GSX 600F do 2008r
SUZUKI GSX RR 600 do 2015r