GSX750F 2004R - crashpady

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Macius-Master
Prawa Ręka Mechanika
Województwo: lubelskie

GSX750F 2004R - crashpady

Post autor: Macius-Master »

Witam Siostry i Bracia. Czy ktos sie moze orientuje ile moga kosztowac crashpady do Suzi GSX750F?? Nie wiem czy w dobrym miejscu i o dobrej porze pytam ale jestem tu nowy :oops: ... pozdrawiam
A to wszystko wina Ojca dyrektora...

Suzi GSXR750
tel 500-718-411
Piniu
Śmigający inaczej...
Województwo: wielkopolskie
Kontakt:

Post autor: Piniu »

LSL ok.390 zł mocowania plus grzybki -ale na rynku są na pewno tańsze innych firm.
Pzdr
Przemo_sno

Post autor: Przemo_sno »

Ja przy swoim mam chyba jakies samoróbki i też zdały egzamin, ale zapytaj .INTERCEPTOR'A. on chyba nawet sam robił do swojego, tylko nie wiem czy już sprawdził ich działanie :) oby jak najdłużej nie sprawdzał :)
.INTERCEPTOR.

Post autor: .INTERCEPTOR. »

Witaj Ja mam porobione samoróbki rzeczywiście ale jeszcze nietestowane :-P (Przemo: OBY OBY :-)))))
koszt to: na złomie kupić wałek aluminiowy dł ok 20cm
dobrze wszystko pomierzyć złącznie ze średnicami otworów, rantów przy ramie itd. (często prawy różni się od lewego)
Dobrego tokarza i kase na flaszke
Ja tak mam i jestem zadowolony
Pozdrawiam
Macius-Master
Prawa Ręka Mechanika
Województwo: lubelskie

Dzieki

Post autor: Macius-Master »

Dzieki koledzy za pomoc. Bede musial cos zainwestowac bo zawsze to bedzie bezpieczniej. Nie musza sie przydac ale lepiej niech beda na swoim miejscu.. Pozdrawiam o do zobaczenia na śmiganku :moto:
A to wszystko wina Ojca dyrektora...

Suzi GSXR750
tel 500-718-411
ODPOWIEDZ