NIEDZIELA_aktualna
Moderator: Shenson
NIEDZIELA_aktualna
Niedziela 13.00:
parking od tyłu bazaru, w miarę jak najbliżej wejścia (więcej miejsca, mniejsze zamieszanie, wjazd od ul. Poleczki)
Darek_Gixer, Antoni... - latanie
CZY TO AKTUALNE ???
MOZE W NIEDZIELE WYJDZIE MI LEPIEJ
rookie
parking od tyłu bazaru, w miarę jak najbliżej wejścia (więcej miejsca, mniejsze zamieszanie, wjazd od ul. Poleczki)
Darek_Gixer, Antoni... - latanie
CZY TO AKTUALNE ???
MOZE W NIEDZIELE WYJDZIE MI LEPIEJ
rookie
-
- BS Brother
- Województwo: -
Chyba oczywiste, że i ja jako prowodyr też się stawię !
P.S. Namawiam Emila ale coś się nasz Wydrwigrosz miga...
Chyba trzeba będzie po niego zajechać
No i Adu należałoby przewietrzyć, czaruje biedna tego "Ferdka" a on za cholerę nie chce jechać
P.S. Namawiam Emila ale coś się nasz Wydrwigrosz miga...
Chyba trzeba będzie po niego zajechać
No i Adu należałoby przewietrzyć, czaruje biedna tego "Ferdka" a on za cholerę nie chce jechać
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
- Województwo: mazowieckie
Nie stresuj sie, GrudiLee zapowiadal sie na niedziele, nie na sobote, takze wszystko okIXIDIGOKI pisze:Dlatego ze sie zdeklarowalem to i musze przypomniec ze bede ,bo nie chce zebyscie o mnie zapomnieli tak jak dzisiaj o kims :oops:
GrudiLee pisze:Witam,
ja będę w niedzielę o 12:00 przed wejściem Bandit 1200 Granat
Pozdro
pozdrawiam,
Antoni
GSX-R 1000 K5
Antoni
GSX-R 1000 K5
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
No, może i Adu wreszcie dołączy....
Gumki zmienione, wszystkie stare płyny poszły na ,,out", oliwka w lagach także podmieniona Jeszcze czekam na dostawę układu napędowego, ale ten jeszcze pożyje O ile mnie robota jutro nie zatrzyma, to się pojawię, ale wcześniej muszę zakupić kierunkowskazy, bo po glebie nie są pierwszej ,,świeżości".
Gumki zmienione, wszystkie stare płyny poszły na ,,out", oliwka w lagach także podmieniona Jeszcze czekam na dostawę układu napędowego, ale ten jeszcze pożyje O ile mnie robota jutro nie zatrzyma, to się pojawię, ale wcześniej muszę zakupić kierunkowskazy, bo po glebie nie są pierwszej ,,świeżości".
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T