01.05.2007 - Ogólne Rozpoczęcia Sezonu w Bydgoszczy
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
01.05.2007 - Ogólne Rozpoczęcia Sezonu w Bydgoszczy
Wszystko na razie wskazuje na to, ze jezeli tylko pogoda dopisze, to 1 maja odwiedze na moto kujawko-pomorskie
Chcialabym sie dowiedziec, czy oprocz rozpoczecia sezonu w Bydgoszczy ( http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=6358 ) np. Torun cos planuje? Moze parada z Bydzi do Toronto? Grass wspominala o jakiejs imprezce... Poprosze o szczegoly !!
A moze przy okazji jakies spotkanko BS, o ile nie wybieracie sie wszyscy do Poznania?
Chcialabym sie dowiedziec, czy oprocz rozpoczecia sezonu w Bydgoszczy ( http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=6358 ) np. Torun cos planuje? Moze parada z Bydzi do Toronto? Grass wspominala o jakiejs imprezce... Poprosze o szczegoly !!
A moze przy okazji jakies spotkanko BS, o ile nie wybieracie sie wszyscy do Poznania?
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
ja tez bardzo chętnie rozpocznę sezon mam nadzieje ze będę miał w końcu czym :twisted: Jak narazie polowanie na moto trwa i mam nadzieje ze po majówce będzie już po wszystkim i pośmigamy razem..
Tymczasem pozostaje mi tylko Wam zazdrościć i życzyć miłego śmigania! zróbcie tam rundkę za potrzebującego
Tymczasem pozostaje mi tylko Wam zazdrościć i życzyć miłego śmigania! zróbcie tam rundkę za potrzebującego
Pierwszego maja z Torontowa na rozpoczęcie do Bydzi będzie gremialny (nie luuubię wybitnie tego słowa, się wyrwało...) wyjazd, kilkudziesięciomotocyklowy, jak dobrze pójdzie, bo z klubem znanym co niektórym z kuj-pom BS i innymi chętnymi, można się podłączyć, jak ktoś nie chce lecieć samotnie (im bliżej terminu, tym godzina będzie znana i miejsce). Po rozpoczęciu w Bydzi Toronto wraca do dilera suzuki Wilmat, tam grill, bezalkoholowo,bo może jazda będzie jeszcze :twisted:
Każdy robi, jak chce i mu wygodnie, wiadomo, ale te kilka osób z T. może razem się raz wybrać chociaż, dlaczego nie, przynajmniej do Bydzi:)
pozdrawiam
Każdy robi, jak chce i mu wygodnie, wiadomo, ale te kilka osób z T. może razem się raz wybrać chociaż, dlaczego nie, przynajmniej do Bydzi:)
pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
A ten grill w Wilmacie to taki dla wszystkich chetnych czy tez tylko dla Weteranow ?? O ktorej jest wstepnie planowany? Rozumiem, ze kazdy przynosi cos ze soba, czy tez jakas skladka jest, czy cos?
Moze uda mi sie wyciagnac jeszcze kogos z Plocka na 1 maja, a jesli nie, to mam nadzieje, ze po drodze Torunia ktos z Wloclawka chcialby mi potowarzyszyc (to do Braciszkow z Wloclawka bylo) Chociaz od razu uprzedzam: Savazka to nie Gixer :twisted:
Moze uda mi sie wyciagnac jeszcze kogos z Plocka na 1 maja, a jesli nie, to mam nadzieje, ze po drodze Torunia ktos z Wloclawka chcialby mi potowarzyszyc (to do Braciszkow z Wloclawka bylo) Chociaz od razu uprzedzam: Savazka to nie Gixer :twisted:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Eeee...nie...impreza raczej otwarta - dzisiaj pytałam w Wilmacie - jeszcze godzina dokładnie znana nie jest (ale początek raczej w godzinach wczesnopołudniowych, więc spoko). Jest to rozpoczęcie sezonu i połączenie z drzwiami otwartymi jakby. Nie weterany, nie, chociaż, jak się okazało, kolega od weteranów można powiedzieć - współorganizuje Jak wspomniałam - będę miała więcej info - oczywiście napiszę tutaj
pozdrawiam
pozdrawiam
Już wiadomo bliżej, jak sytuacja pierwszomajowa będzie wyglądać w Toronto. Przed południem Bydzia, wyjazd właśnie z B.....jednoślad VC, jak wspomniał Tomek i ja wcześniej. Czyli:
- już od 10.00 piknik przy Wilmacie - będą to 16. urodziny tej firmy połączone z otwarciem Centrum Motocyklowego i Salonu Suzuki (znany już dobrze BS z Bydgoszczy )
- w ramach pikniku organizatorzy zapowiadają, cytat "moc atrakcji, świetna muzyka, wspaniałe jadło i konkursy z nagrodami", fundatorzy to Wilmat i lokalna gazeta
- około 13.00 "kawalkada motocykli" (czyli własnie powrót z Bydzi)
- 13.30 koncert Ananakofana (z Nowego Miasta Lubawskiego, znam, grają całkiem przyzwoicie )
- około 15.00 rozstrzygnięcie konkursów.
pozdrawiam
- już od 10.00 piknik przy Wilmacie - będą to 16. urodziny tej firmy połączone z otwarciem Centrum Motocyklowego i Salonu Suzuki (znany już dobrze BS z Bydgoszczy )
- w ramach pikniku organizatorzy zapowiadają, cytat "moc atrakcji, świetna muzyka, wspaniałe jadło i konkursy z nagrodami", fundatorzy to Wilmat i lokalna gazeta
- około 13.00 "kawalkada motocykli" (czyli własnie powrót z Bydzi)
- 13.30 koncert Ananakofana (z Nowego Miasta Lubawskiego, znam, grają całkiem przyzwoicie )
- około 15.00 rozstrzygnięcie konkursów.
pozdrawiam
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
No właśnie, czy spotykamy się na mszy czy wczesniej gdzieś ?? Sam nie wiem czy będę, bo mi maszyna lekko podupadła na zdrowiu i jutro mechanik ją czeka, ciekawe czy da rade do 1-go :shock: ??
Pozdro
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500