SV 1000 - USA vs EU - części.

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

cziton
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

SV 1000 - USA vs EU - części.

Post autor: cziton »

Witam!!!

Po tym jak moja radosc z posiadania SV 1000S poleciala wraz z trybami, kolejne rozczarowania mnie nie omijaja. Mianowicie peknieta zebatka spowodowala daleko idace szkody, miedzy innymi przeszyla karter :(
Kupienie nowych czesci nie wchodzi w gre gdyz juz lepiej bedzie sprzedac moto czego chcialbym uniknac.
Szukajac czesci rozwazam zakup urzywanych z USA i tu rodzi sie problem w postaci takowej.

Czy czesci z wersji europejskich i amerykanskich moga sie roznic w tym modelu???
Jezeli ktos wie cos na ten temat prosilbym o informacje.

Dodam ze wczesniej mialem GSX600F z za oceanu i choc slyszalem glosy ze sa roznice to z serwisowaniem i czesciami nie bylo problemu.

Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
draq

Post autor: draq »

A skąd jest SV 1000S?

Bo są różnice w wersjach Euro a U.S.A. między silnikami i gaźnikami. Co do innych częsci powinny być takie same.
Desmont
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

Post autor: Desmont »

no to powodzenia w szukaniu gaznika w SV1000 :lol: :lol: stawiam piwo temu ktory pierwszy znajdzie :D :D
Natomiast Cziton moje najczarniejsze przewidywania sie sprawdzily przykro mi bo wiem jak ci spasowala SV
natomiast co do roznic to nie ma zadnych zupelnie roznice sa tylko i wylacznie w jezyku opisow na naklejkach np moja srebrna ma wloskie opisy
natomiast czesci sa identyczne zaczyna sie roznic tylko rocznikami tzn do K3 i od K3 ale z tego co badalem w silniku nie ma zmian zmiany sa w ramie lekkie hamulcach i mocowaniach owiewek poza tym na zachodzie bez zmian.
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
ODPOWIEDZ