Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Chcialbym na rozpoczecie sezonu BS jechac w sobote. W piatek nie ma bata zebym sie wyrobil niestety..., ale moze zbierze sie ekipa zeby ruszyc wspolnie z rana, co? Jakies propozycje juz sa gdzie zbiorka i o ktorej wyjazd?
EvilD pisze:Najwyzej nie bede wrzucal drugiego biegu
hehe, ty chyba jeszcze z Antonim nie jezdziles ty sie martw zeby ten Twoj zabytek dal rade :lol:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
To i ja sie dostosuje. A z Antonim jezdzilem juz nie raz, sama przyjemnosc, szczegolnie gdy atakuje metalowe barierki po zewnetrznej
Ach, wiem ze to juz przeszlosc... ja to ja, ale ty Emil to sie wstydzic powinienes ze 1000-cem nie jestes w stanie Antoniemu na winklach odjevhac.
Hej
z przyjemnością dołacze się do porannego wypadu.
Słuchajcie ...a może faktycznie o 8 przy Maku przy Jet-cie?
Mniej katamaranów z rana i będziemy wcześniej.Chyba że większośc nie może to ja się dostosuję.