PROPOZYCJA GRILLA
Moderator: Shenson
PROPOZYCJA GRILLA
Witam Was,
chciałabym zaproponować wspólny wypad do mnie na działkę na grilla kiedy pogoda już się wyklaruje i będzie bardziej przewidywalna.
Działka mieści się we wsi Tomczyce w dawnym woj.grójeckim.
Jak ktoś lubi wieś, wypad nad rzekę, do lasu bądź opalańsko na trawniku to wszystkie te atrakcje zapewniam. Jest też sanitarka, wiec Panie nie będą musiały radzić sobie hardcorowo - jest kulturka :d
Trasa na Kraków, potem zjazd w prawo na Końskie. Trasa nie jest najpiękniejsza - teraz przebudowa w okolicach Grójca, no i łata na łacie na trasie do Końskich.
chciałabym zaproponować wspólny wypad do mnie na działkę na grilla kiedy pogoda już się wyklaruje i będzie bardziej przewidywalna.
Działka mieści się we wsi Tomczyce w dawnym woj.grójeckim.
Jak ktoś lubi wieś, wypad nad rzekę, do lasu bądź opalańsko na trawniku to wszystkie te atrakcje zapewniam. Jest też sanitarka, wiec Panie nie będą musiały radzić sobie hardcorowo - jest kulturka :d
Trasa na Kraków, potem zjazd w prawo na Końskie. Trasa nie jest najpiękniejsza - teraz przebudowa w okolicach Grójca, no i łata na łacie na trasie do Końskich.
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: mazowieckie
Małe sprostowanko ....to dawne radomskie :mrgreen:
http://www.miastogrojec.republika.pl/historia.html - dla ciekawskich
A same Tomczyce w powiecie grójeckim.....hm...jedne w Gminie Mogielnica, a drugie gdzieś k/Błędowa jak pamiętam.
Pozdrawiam. Zygzak~~
http://www.miastogrojec.republika.pl/historia.html - dla ciekawskich
A same Tomczyce w powiecie grójeckim.....hm...jedne w Gminie Mogielnica, a drugie gdzieś k/Błędowa jak pamiętam.
Pozdrawiam. Zygzak~~
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
tylko, że po wczorajszym to ja i pewnie jeszcze kilka innych braci i sióstr będzie musiało odespać i odparować (chyba aż do rozpoczęcia w Podlesicach jeżeli myślicie o jakimś terminie to tylko prosze nie 11-13 maja (na żaglówce będę pomykał)Rostwór pisze:ciekawe, ciekawe.. czekamy wiec na konkretne zaproszenie:) rostwór jak zawsze jest za:D
PS
nie wiem Nati czy nie będziesz żałowała (taka ekipa może roznieść i las i rzeczkę
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
no to obstawę do pilnowania grilla mamy, choć grill jest jeden - system grillowania będzie zmianowy.
jakby czegoś zabrakło to takie "mini tesco" jest w miasteczku Mogielnica 8 km od działki
ja mogę zająć się sałatkami. Lodówki są dwie wiec powinno starczyć dla każdego
Napiszcie jakie terminy Wam pasują, bedziemy kombinować
jakby czegoś zabrakło to takie "mini tesco" jest w miasteczku Mogielnica 8 km od działki
ja mogę zająć się sałatkami. Lodówki są dwie wiec powinno starczyć dla każdego
Napiszcie jakie terminy Wam pasują, bedziemy kombinować