Szukam pomocy braci z Inowrocławia
Moderator: KROPEK
Szukam pomocy braci z Inowrocławia
Znalazlem Bandita w Inowrocławiu,z przeznaczeniem dla mojego brata.Czy ktos z Inowroclawia moglby pomoc we wstepnych ogledzinach????
http://moto.allegro.pl/item199514710_su ... stan_.html
http://moto.allegro.pl/item199514710_su ... stan_.html
to ze coś z plastikami nie tak tez mnie nie pokoi, bo faktycznie czasza jakoś dziwnie,a załupek goły-tak być nie powinno..
a jedno pytanko z ciekawości i dla nauki..
" Leżał na prawym boku ... "-po czym to stwierdziłeś Luigi?na któraś stronę na pewno leżał
a może na obie mi bardziej lewa podchodzi kilka śrubek jak na przypal odwalonych, no i ta osłona przy dźwigni zmiany biegów strasznie coś wytarta,jak na te lata za bardzo,a może jak na przebieg to w sam raz 
to ze po ślizgu nie znaczy ze do bani, to takie moje skromne zdanie
pozdrawiam !!
grg
a jedno pytanko z ciekawości i dla nauki..
" Leżał na prawym boku ... "-po czym to stwierdziłeś Luigi?na któraś stronę na pewno leżał
to ze po ślizgu nie znaczy ze do bani, to takie moje skromne zdanie
pozdrawiam !!
grg
Wiecie,ta cena jest bardzo dziwna,jak rozmawalem z tym gosciem to na poczatku stwierdzil ze jest igla i nigdy nie lezal,dopiero jak go przycisnalem to stwierdzil ze czacha malowana,lewa kapa wymieniona.To jest to co on mowil,a w praniu wyszly by pewnie inne rzeczy,dlatego zrezygnowalem z tego moto.ale dzieki chlopaki za zainteresowanie.
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
Może na obie, ale na prawej na pewno, spójrz na wydech ... Więcej fot nawet nie oglądałem, bo uznałem za stratę czasu.greg pisze:" Leżał na prawym boku ... "-po czym to stwierdziłeś Luigi?na któraś stronę na pewno leżał
Widzisz, czy ktoś napisał, że do bani ? Mi chodzi o sprzedającego. Nie kupiłbym nic od osoby, która mi wciska coś co jest "jak nowe" i próbuje zrobić z kogoś durnia na wstępie. Kilku takich spotkałem jak szukałem moto. Naprawdę to strata czasu i pieniędzy, przejechać 200km w jedną stronę, żeby zobaczyć złom "jak nowy". Moje moto poprzedni właściciel położył, opisał wszystko dokładnie i uczciwie. Nic nie ukrywał ... kupiłem i nie żałujęgreg pisze: to ze po ślizgu nie znaczy ze do bani, to takie moje skromne zdanie
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N