Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Witam.
Nie wiem czy wiesz ale jak nie wiesz to juz wiesz (ale zakręciłem )
w weekend na torze Poznań jest puchar gsx-r... No i wypadało by tzn. trzeba tam być... zgadamy się
A co do malty - jeziorka, to ja (nie wiem jak inni) jestem chętny codziennie po 17
może np jutro ??
pzdr
Witam Wszytskich ))) po dluuuuugich staraniach w koncu moge pisac Dzieki Kynias! Ja juz nie moge sie doczekac mojej nowej SV, nie zapaowiada sie zeby byla gotowa na ten weekend a le w przyszlym tygodniu mysle ze juz bede na 2 kolkach )
Mi raczej ten łikęd też odpada, bo staruszkowie zapowiedzieli wizytację, a że z daleka przyjeżdżają to przekimać ich muszę, ale za to next week bardzo chętnie.
Niedziela może być wcześniej ale w sobotę? -po moim ostatnim wypadzie do Łomży muszę poświęcić żonce ...i suzi bo przez pogodę w drodze strasznie ją uwaliłem
Pzdr
To może u mnie w garażu pomyjemy? Poplotkujemy , później pazury se zrobimy :twisted: Radio do garażu zawezmę Baniaka z wodą! A może na koniec pooglądamy Teletubisie... A tak poważnie, Piniu, to mamy czas do 15 w sobotę i tak samo w niedziele, bo Ala będzie w szkole.
powiem Wam jednO "WK....IE MNIE" ja tu czekam na moto i kask a Wy na forum sie umawiacie, cholera robcie to smsami wtedy czego oczy nie widza tego sercu nie zal
Ku... mam nadziej ze do srody zrobi mi te SV, mowi ze da rade ale wiemy dobrze jak to jest z tymi mechanikami... jeszcze rejestracja, ubezpieczenie - na zkonczenie sezonu napewno dam rade