Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
chciałem się pochwalić - schodzę już przy zakrętach do wysokości podnóżkowej (to w porównaniu lotniczym jak ponaddżwiękowa
na dowód mam ślad na prawym podnóżku
chyba niedługo wyląduję na torze w Poznaniu lub Lublinie :mrgreen:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
:spoko:
to teraz zdecydowania, zanim sobie krzywde zrobisz musisz wyladowac w Lublinie lub Poznaniu i nauczyc sie szybkiego skrecania bez przycierania podnozkow
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
"A teraz powiem coś konkretnego - na sportach masz pozycję taką przykurcz "
I kto to mówił ......
Ooo przepraszam, na moim wisniowym miejskim wojowniku mam pozycje posrednia, miedzy przykurczem a wygodnym siodlem konskim tj. pozycje nazwalbym "przyczajony tygrys" :twisted:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
No to teraz pojechałeś po całości :gafa: :gafa: :gafa: Jak tu zaglądnie Adu to nie zostanie z Ciebie nawet "ukryty smok" :beat2: :beat2: :beat2: :szczerbol: :szczerbol: :szczerbol:
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
No to teraz pojechałeś po całości :gafa: :gafa: :gafa: Jak tu zaglądnie Adu to nie zostanie z Ciebie nawet "ukryty smok" :beat2: :beat2: :beat2: :szczerbol: :szczerbol: :szczerbol:
Wyjąłeś mi to Lesiu z ust
Qgel czyżbyś się przyznawał do tygrysiego pochodzenia??? :shock: Jeja, mam brata - ,,przyczajonego tygrysa" :mrgreen:
Jestem pod wrażeniem Marku przytarcia podnóżków! Wow! Normalnie szok! No, to kiedy jedziemy na tor? :twisted:
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
No, no, no !! A taki spokojny ten nasz Braciszek Cicha woda brzegi rwie :evil:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....