zbliza sie dluuuuugi weekend
zbliza sie dluuuuugi weekend
Panowie juz za chwile kolejny dlugi weekend moze ustalimy jakas ciekawa trase na te dni? co Wy na to? bo nie zamierzam latac od siwatel do swiatel lub 40ty juz raz leciec Poznan Biedrusko Poznan
Czekam na propozycje
Dawid
Czekam na propozycje
Dawid
Re: zbliza sie dluuuuugi weekend
Od 11 do 15 sierpnia jestem członkiem nieczynnym, bo wybieramy się (zresztą na V-Stromie, tak panowie, pamiętam, że go mam) do Jasienicy Rosielnej k. Rzeszowa. Dupa już boli...
A może 16go lub 17go szanowni Braciszkowie wybiorą się ze mną do Ostrzeszowa na spotkanie Brata Kondzia i Pawła ?? A2 do Konina i później na Kalisz - Ostrów Wlkp. - Ostrzeszów (ponoć świetny asfalt :mrgreen: )
Hee???
A może 16go lub 17go szanowni Braciszkowie wybiorą się ze mną do Ostrzeszowa na spotkanie Brata Kondzia i Pawła ?? A2 do Konina i później na Kalisz - Ostrów Wlkp. - Ostrzeszów (ponoć świetny asfalt :mrgreen: )
Hee???
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
NO wypadało by ale:Dawid pisze:Panowie juz za chwile kolejny dlugi weekend moze ustalimy jakas ciekawa trase na te dni?
Po pierwsze od piątku pogoda w poznaniu ma się załamać-oby nie bo...
Po drugie na torze w weekend jest kolejna piąta runda, na którą wypadało by podjechać - ja będę na pewno
Link - http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =28&t=7443
No i to rozumiem. SUZUKI rządzi a nie jakieś tam MTHube pisze:zresztą na V-Stromie
Jak będę w Poznaniu to na 100% jadęHube pisze:A może 16go lub 17go szanowni Braciszkowie wybiorą się ze mną do Ostrzeszowa na spotkanie Brata Kondzia i Pawła ?? A2 do Konina i później na Kalisz - Ostrów Wlkp. - Ostrzeszów (ponoć świetny asfalt :mrgreen: )
Kynias
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
To jak, Braciszkowie - jutro (17.08.07) w godzinach popołudniowych - 15ta - 16ta na koń i w drogę!!
Zbieram deklaracje, tu lub na tel.
W razie braku chętnych jadę sam. Kondziu, szykuj Pawła, kiełbasę i grilla.
Pa dziewczyny
Zbieram deklaracje, tu lub na tel.
W razie braku chętnych jadę sam. Kondziu, szykuj Pawła, kiełbasę i grilla.
Pa dziewczyny
-
- Śmigający inaczej...
- Kontakt:
Przybyli , odwiedzili, grilla opróżnili i niestety w deszczu odjechali.... Dzięki za odwiedziny Hube, Pinu i Kruto !!
No to tak... Bracia i Siostry... jak na miłe spotkanie i malego grylla to do Kondzia jak w dym. Kondziu, raz jeszcze dzięki za wystawną kolację! - wielce mnie zaskoczyłeś. Droga powrotna 40/60 deszcz/po deszczu. No to teraz ja na wiosnę na grylla zapraszam - będzie wtedy gdzie :jem: /Przeźmierowo/. Dzięki za wspólną drogę Piniu i za przewodnika Kruto.
Pzdr
Pzdr
-
- Śmigający inaczej...
- Kontakt:
Dzięki Kondziu -kiełbacha z grilla pyszna, droga dzięki Kruto "na sKruto" szybka, a dzięki Hube całkiem sympatyczna.
ps. a do Hube na grilla (jak się przeprowadzi do Przeźmierowa) -będzie można wlecieć prosto z toru
Pzdr
ps. a do Hube na grilla (jak się przeprowadzi do Przeźmierowa) -będzie można wlecieć prosto z toru
Pzdr
Hey Hey chlopaki wielkie podziekowania dla KONDIA za grilla dla spragnionych jadla motocyklistow , HUBE I PINIU dzieki za podziekowania za funkjcje przewodnika ale cala przyjemnosc po mojej stronie jazda z bracmi to wielka przyjemnosc , szkoda ze KONDZIU nie nas nie odprowadzil z Oszczeszowa pewnie mu szkoda bylo paliwa zbiera wkoncu na HAYE no i ten MT01 HUBE sliczny szkoda ze nie suzuki