zbladzilem?

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

Zablokowany
Garth

zbladzilem?

Post autor: Garth »

niestety sie stalo. tzn ja sie bardzo ciesze, aczkolwiek zbladzilem. zamienilem suzi na wieksza maszyne. teraz ujezdzam B.....jednoślad r 1100 rs.
mam nadzieje jednak, ze bedziecie dla mnie laskawi i pozwolicie mi zostac w waszym gronie. z czego bede sie niezmiernie cieszyl, bo tak fantastycznym ludzi jak dotad nie poznalem (oczywoscie poza moimi przyjaciolmi z walbrzycha, ma sie rozumiec).

a wysoki sad prosze o wyrozumialosc i lagodny wymiar kary.
bohas
Moderator
Moderator
Województwo: opolskie

Re: zbladzilem?

Post autor: bohas »

To teraz uważaj jak sie bedziesz przeciskał miedzy :auto: zeby cylindrów nie pogubic albo komus drzwi nie przerysowac. :lol:

BTW: Swoja drogą Ty do wysokich nie nalezych a siedzenie w tym moto nie jest wcale nisko :angry_smile:

Ps. Obyś szybko odnalazł odpowiednią "mapę" :peace:
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

B.M.W..........będziesz miał wydatki :lol: 8) ......proponuje zacząć od gmoli. :peace:
krajek

Post autor: krajek »

B.....jednoślad też można tłumaczyć - Będziesz Miał Wygodę :D
Ważne, że to ma dwa koła a nie cztery, bo cztery to już zakrawa o zdradę :twisted: A tak naprawdę to życzę miłego śmiganka bez niespodzianek!!
Garth

Post autor: Garth »

dziekuje wszystkim za slowa otuchy. hi hi hi.
juz niedlugo minie pirwszy tysiaczek jak nim smigam.
studi

Post autor: studi »

wszystko fajnie, ale brakuje jeszcze zebyś zaczął wychwalac zalety swojego sprzęta... :roll:

smigaj sobie, ale bez przesady --> patrz "zasady"
Zablokowany