Jest tutaj ktoś jeszcze ?
Moderator: Kozak
Jest tutaj ktoś jeszcze ?
Panowie i ewentualnie Panie odezwijcie się bo to nasze Świętokrzyskie jakoś blado wypada !?
Re: Jest tutaj ktoś jeszcze ?
Melduję się! Wprawdzie moto w trakcie rejestracji ale na dniach będę zwarty i gotowy.. na latanie. Na piwko zawsze
To tylko kwestia pogody.Jako miejsce proponuje parking przy torze na Miedzianej Górze.
Ja z Piotrem spotykamy się o 11.30 w niedziele pod Mc Donaldem na Żytniej. Więc na 12.00 będziemy na parkingu pod torem. Pozdrawiam
Tylko w niedziele o 12 tam jest giełda więc spotkajmy się troszke dalej (jakieś 2 km)na stacji Petrochemii. jeśli nie będzie padało to czekam od 12.
Ponawiam temat. Jest tutaj w Świętokrzyskim ktoś jeszcze chętny na wspólne śmiganie?? Odezwijcie się Bracia i Siostry bo mam wrażenie że tylko ja zostałem :evil:
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
no niby ja jeszcze jestem:) ale tylok w teorii bo w praktyce to mazowieckie.. ale jakby jakies spotkanko na smiganko to bym sie skusil na przejazd do Kielc. Jeszcze Grzmot jest ze swietokrzyskiego ino cos sie nie odzywa na forum ale za to na zakonczeniach i rozpoczeciach bywa.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
El.Scyzorro pisze:no niby ja jeszcze jestem:) ale tylok w teorii bo w praktyce to mazowieckie.. ale jakby jakies spotkanko na smiganko to bym sie skusil na przejazd do Kielc. Jeszcze Grzmot jest ze swietokrzyskiego ino cos sie nie odzywa na forum ale za to na zakonczeniach i rozpoczeciach bywa.
he ,he widzę że Scyzor za korzeniami tęskno chyba się starzejemy
PS
może i ja bym się zastanowił na przejażdżką w okolice, gdzie kiedyś kilka lat studiowałem ?
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Qgel zapraszamy! Świętokrzyskie jest naprawdę piękne i warto je odwiedzać...qgel pisze:może i ja bym się zastanowił na przejażdżką w okolice, gdzie kiedyś kilka lat studiowałem ?
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Ja pójdę w ślady Scyzora i również informuję, że kawał czasu bo ponad 20 lat mieszkałem w świętokrzyskim. Teraz co prawda od 10 jestem w stolicy ale często odwiedzam tamte strony
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611