Przed wczoraj odebrałem motocykl od mechanika, teraz jest zrobiony na stan idealny
gmole do bandita
Moderator: bohas
gmole do bandita
siemka!
Przed wczoraj odebrałem motocykl od mechanika, teraz jest zrobiony na stan idealny
Mimo szklanki na drogach, przejechałem się nim od mechanika do garażu - było wspaniale
Ale nie chciałbym ryzykować w nowym sezonie i chciałbym założyć gmole. Tylko jakos niewielki wybor jest na rynku, a na allegro jak cos sie pojawia to tylko z rozbitkow.. Ktos tu na forum BS jakis czas temu zapowiadal ze w styczniu bedzie mial nowa partie gmoli. Tylko nie moge znalezc tego posta..
-
- BS Brother
- Województwo: -
Re: gmole do bandita
Jesli chodzi o gmole do GSF to poszukujesz Pana "Gutek MM"
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Też jestem zainteresowany gmolami.. Miały być podobno też chromowane.. Czekam na jakieś info!
witam
no więc info.... czarne będą na przełomie stycznia i lutego,
z chromowanymi jest problem, gdyż galwanizernia życzy sobie od 150 do 200 zł za chromowanie, a przy gmolach w cenie 250-300 zł dodatkowy koszt chromowania straszebnie podwyższa koszt.
Chyba że ktoś naprawdę chce mieć chromowane, no problem, ale koszt wzrasta.....
Czy warto, czarne po zarysowaniu można przemalować, zregenerować, a chromowane, lipa, od nowa trzeba chromować.
Pozdrawiam
Zatem poprosze o korespondencje osob zainteresowanych na PW. Mod.Mar
no więc info.... czarne będą na przełomie stycznia i lutego,
z chromowanymi jest problem, gdyż galwanizernia życzy sobie od 150 do 200 zł za chromowanie, a przy gmolach w cenie 250-300 zł dodatkowy koszt chromowania straszebnie podwyższa koszt.
Chyba że ktoś naprawdę chce mieć chromowane, no problem, ale koszt wzrasta.....
Czy warto, czarne po zarysowaniu można przemalować, zregenerować, a chromowane, lipa, od nowa trzeba chromować.
Pozdrawiam
Zatem poprosze o korespondencje osob zainteresowanych na PW. Mod.Mar