gmole do bandita

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Boogie

gmole do bandita

Post autor: Boogie »

siemka!

Przed wczoraj odebrałem motocykl od mechanika, teraz jest zrobiony na stan idealny :D Mimo szklanki na drogach, przejechałem się nim od mechanika do garażu - było wspaniale :D Ale nie chciałbym ryzykować w nowym sezonie i chciałbym założyć gmole. Tylko jakos niewielki wybor jest na rynku, a na allegro jak cos sie pojawia to tylko z rozbitkow.. Ktos tu na forum BS jakis czas temu zapowiadal ze w styczniu bedzie mial nowa partie gmoli. Tylko nie moge znalezc tego posta..
cziton
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Re: gmole do bandita

Post autor: cziton »

Jesli chodzi o gmole do GSF to poszukujesz Pana "Gutek MM"

Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
pszczurkow

Post autor: pszczurkow »

Też jestem zainteresowany gmolami.. Miały być podobno też chromowane.. Czekam na jakieś info!
Gutek MM

Post autor: Gutek MM »

witam

no więc info.... czarne będą na przełomie stycznia i lutego,

z chromowanymi jest problem, gdyż galwanizernia życzy sobie od 150 do 200 zł za chromowanie, a przy gmolach w cenie 250-300 zł dodatkowy koszt chromowania straszebnie podwyższa koszt.
Chyba że ktoś naprawdę chce mieć chromowane, no problem, ale koszt wzrasta.....

Czy warto, czarne po zarysowaniu można przemalować, zregenerować, a chromowane, lipa, od nowa trzeba chromować.

Pozdrawiam

Zatem poprosze o korespondencje osob zainteresowanych na PW. Mod.Mar
Zablokowany