Witam
Czy ktoś kto posiada GSXR 750 2000 - 2003 mógł by dla mnie pomierzyć parę rzeczy ?
Wrzucam obrazek które wymiary są mi potrzebne. Był bym bardzo wdzięczny.
ew. jakiś link gdzie to znajdę.
GSXR 750 2000 - 2003 lagi
Moderator: Emil
GSXR 750 2000 - 2003 lagi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
Re: GSXR 750 2000 - 2003 lagi
serwisowki moze poszukaj, tam takie rzeczy zwykle sa i w wymiarach jakie powinny byc a nie jakie sa u kogos
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil no .. co ty mi tu spamujesz
szukałem , lecz moja ulubiona stronka w servisie.Jak masz cos to podeślij prosze.
Potrzebuje info szybko bo mam fajną okazje.
szukałem , lecz moja ulubiona stronka w servisie.Jak masz cos to podeślij prosze.
Potrzebuje info szybko bo mam fajną okazje.
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Oj Bachmiński, Bachmiński siadaj !! Z rysunku PAŁA !! :angry_smile:
Watpie żeby były takie informacje w serwisówce ale sciagnij i poszukaj GSX-R 750 2000-2002
Patrzyłem w serwisówce do mojego moto i nie mam nigdzie takich informacji o wymiarach więc najlepiej jeśli ktoś ma taki sprzęt i Ci pomierzy to co potrzebujesz (jak rozszyfruje ten rysunek :lol: )
Ps. Jeśłi nie wiesz jak pobrać serwisówke to w załączniku masz screen'a
Watpie żeby były takie informacje w serwisówce ale sciagnij i poszukaj GSX-R 750 2000-2002
Patrzyłem w serwisówce do mojego moto i nie mam nigdzie takich informacji o wymiarach więc najlepiej jeśli ktoś ma taki sprzęt i Ci pomierzy to co potrzebujesz (jak rozszyfruje ten rysunek :lol: )
Ps. Jeśłi nie wiesz jak pobrać serwisówke to w załączniku masz screen'a
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
email: bohas@interia.pl