Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
duzo zdrowka w dniu urodzinek !!
Niech er szosteczka spisuje sie na medal i daje wiele radosci, ale prosimy nie zapominac o... jedynej slusznej drodze :mrgreen:
Wszystkiego dobrego !!
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
Grass pisze:Oj, dziękuje ślicznie za pamięć i życzenia !(...)
Myślę, że za wcześnie na podziękowania, bo to pewnikiem dopiero życzeń początek
Będę świecił przykładem: wszystkiego co najbardziej upragnione, szczęśliwie nawijanych kilometrów, taniej wahy i miękkiego siodła !
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Rzutem na taśmę ja również życzę Ci wszystkie najlepszego co by zdrowie dopisywało, śmigało się bezpiecznie, żeby pogoda była piękna w każdej trasie i dobra w niej ekipa szerokiej i bezpiecznej drogi :mrgreen:
No to ja jeszcze 5 minut przed północą, rzucę się na tę taśme!!! Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej takich fajnych braci i sióstr jak my , duzo radośći, szczęścia w życiu i jeszcze więcej nakręconych kilometrów, żeby się nowy sprzęt spisywał i wszyyystkiego naj! 100 LAT!!
Wszystkiego NAJ NAJ !! !!
Czy na piechotę, czy na dwóch czy na czterech kółkach - pędź przez zycie radośnie i szczęsliwie
A niebieski wynalazek niech wiezie Cię prosto do salonu Suzuki
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Grass wszystkiego najlepszego!!! :cheers: :cheers: Aby wszystkie Twoje marzenia motocyklowe spełniły się w nadchodzącym sezonie :luf: :luf:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....