Co do wyjazdu to umówiłem się z Fero na czwartek rano, jest jeszcze jedna grupa która jedzie chyba wcześniej.
Spotkanko jak najbardziej, byle nie w ten weeckend bo wyjeżdżam.
I wszystko jasne. Ustalenia dla nie mogących być zapodamy i tak na forum tyle że widoczne będą dopiero po kliknięciu w link sponsorujący reprezentację spożywaczy, którą wyślemy do boju w Borskich lasach :mrgreen:
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
mam takie pytanie bo ja i moja żona Anetka jedziemy z czwartku na piątek w nocy okoły 3 i pytanie brzmi czy ktoś może jedzie jakoś w tych godzinach jak tak to niech pisze polecimy razem
Cukier, Zibi i ja jedziemy w Czwartek tak zeby tam być na wieczór wyspać się i być spragnionym Piątkowej imprezy
W Sobotę juz luzik tylko "pifko" :?:
Pozdr.
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
602 256 613
ByQ pisze:Tez chcialbym jechac w czwartek. Mam nadzieje, ze bede mogl.
Też bym chciał w czwartek, ale nie wiem czy się to uda.
Crespo pisze:witam bracia i siostry
mam takie pytanie bo ja i moja żona Anetka jedziemy z czwartku na piątek w nocy okoły 3 i pytanie brzmi czy ktoś może jedzie jakoś w tych godzinach jak tak to niech pisze polecimy razem
pozdro!
Jeśli nie uda mi się w czwartek, to też chciałem lecieć 3 - 4 nad ranem w piątek. Wstępnie z Bastionem tak się układaliśmy.......
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
letko pisze:Cukier, Zibi i ja jedziemy w Czwartek tak zeby tam być na wieczór wyspać się i być spragnionym Piątkowej imprezy
W Sobotę juz luzik tylko "pifko" :?:
Pozdr.
Kurde Arek jak ty od Wtorku już z bedziesz czekał to ja nie wiem w jakim stanie Ciebie zastaniemy :spaw: :plask:
Pozdr.
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613