Ixi - odwiedziny w szpitalu
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Ixi - odwiedziny w szpitalu
Jade jutro do Ixiego do szpitala jak ktos chce mozemy ustalic wspolnie godzine itd. Prosilbym o tel..
I pytanie mam dlaczego do k.... nedzy nie ma o tym info na forum!?!??!!?!? Gdyby nie impreza to bym sie w ogole pewnie nie dowiedzial...jaja to sa jakies!??!?!
I pytanie mam dlaczego do k.... nedzy nie ma o tym info na forum!?!??!!?!? Gdyby nie impreza to bym sie w ogole pewnie nie dowiedzial...jaja to sa jakies!??!?!
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Re: Ixi - odwiedziny w szpitalu
Racja...do k...nędzy. Dlaczego dowiadujemy się o takich rzeczach przypadkowo.
Nie rozumiem dlaczego nie ma tematów przykrych...powinno ich być jak najmniej ...ale z tego składa się życie. Dopiero przypadkiem dowiedziałem się o tym że kolo z którym miałem okazję napić się wódencji leży w żłobku. NIEPOROZUMIENIE.
Nie rozumiem dlaczego nie ma tematów przykrych...powinno ich być jak najmniej ...ale z tego składa się życie. Dopiero przypadkiem dowiedziałem się o tym że kolo z którym miałem okazję napić się wódencji leży w żłobku. NIEPOROZUMIENIE.
GSX 600 F jajo 98 ----->sprzedany, jest zastępcza Suza...
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Pozdrowcie Ixiego ode mnie jutro.
Ostatnio zmieniony śr, 25 cze 2008, 11:54 przez figer, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony śr, 25 cze 2008, 11:57 przez rookie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
.
Ostatnio zmieniony śr, 25 cze 2008, 12:01 przez figer, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Ostatnio zamieściłem taką informację o wypadku jednego z nas i zostałem poproszony o jej usunięcie więc nauczeni doświadczeniem nie informowaliśmy o wypadku IXIego na stronie BS. Jednocześnie nie ukrywaliśmy tej informacji.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
-
- BS Brother
I jak tam sytuacja wygląda w szpitalu?
Mam nadzieję, że Ixi cały i ma się już tylko lepiej!
Mam nadzieję, że Ixi cały i ma się już tylko lepiej!
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Z Ixim lepiej żeby nie powiedzięc dużo lepiej . Wszystko się goi, ból ustępuję.
Informacji na forum nie było bo taka była decyzja Ixiego. Więc zanim ktoś publicznie się
wkurza może najpierw zastanowi się czemu nie ma info na stronie a nie ma pretensje że tej
informacji nie ma ..
Informacji na forum nie było bo taka była decyzja Ixiego. Więc zanim ktoś publicznie się
wkurza może najpierw zastanowi się czemu nie ma info na stronie a nie ma pretensje że tej
informacji nie ma ..
pije tylko dwa razy
kiedy pada lub nie pada .
kiedy pada lub nie pada .
Witam Was wszystkich
Ja juz w domu...wlasnie dzis mnie wypuscili po prawie 4 tygodniowym pobycie na Barskiej (lekarze rokowali kilkanascie tygodni). Wszystko sie goi a ja czuje sie coraz lepiej.
Wszystkim ktorzy bywali, bardzo dziekuje za wsparcie odwiedzinowe. Bylo mi bardzo milo i powiem szczerze...wiekszosci z Was w ogole sie nie spodziewalem, co bylo dodatkowym wsparciem.
Jesli chodzi o informacje w sprawie mojego wypadku, to ja sam nie chcialem zeby bylo ujawniane w jakikolwiek sposob. Jeszcze na miejscu wypadku Gero pytal mnie czy ma pisac o zdarzeniu jakie mnie spotkalo. Nie chcialem tego bo uwazalem to za zbyteczne a nie lubie uzalac sie nad soba - kolejna stluczka, wypadek, tym razem dosc powazny (moze ktores z Braci i Siostr wiedza o co chodzi. Ci ktorzy nie wiedza, z calego serca jestem za tym oby nigdy sie nie dowiedzieli).
Nie denerwujcie sie...szkoda na to czasu. Cieszczie sie tym co macie, jak egzystujecie, z kim przebywacie, dbajcie o to (przez te prawie 4 tygodnie mialem kupe przemyslen, wszystkie pozytywne), uwazajcie na siebie...
Ps. Scyzorku, na kolejnej Twojej imprezie melduje sie obowiazkowo, a z Toba Piniu wódencji jeszcze sie ochlamy...
Cieszmy sie...
IXI
Ja juz w domu...wlasnie dzis mnie wypuscili po prawie 4 tygodniowym pobycie na Barskiej (lekarze rokowali kilkanascie tygodni). Wszystko sie goi a ja czuje sie coraz lepiej.
Wszystkim ktorzy bywali, bardzo dziekuje za wsparcie odwiedzinowe. Bylo mi bardzo milo i powiem szczerze...wiekszosci z Was w ogole sie nie spodziewalem, co bylo dodatkowym wsparciem.
Jesli chodzi o informacje w sprawie mojego wypadku, to ja sam nie chcialem zeby bylo ujawniane w jakikolwiek sposob. Jeszcze na miejscu wypadku Gero pytal mnie czy ma pisac o zdarzeniu jakie mnie spotkalo. Nie chcialem tego bo uwazalem to za zbyteczne a nie lubie uzalac sie nad soba - kolejna stluczka, wypadek, tym razem dosc powazny (moze ktores z Braci i Siostr wiedza o co chodzi. Ci ktorzy nie wiedza, z calego serca jestem za tym oby nigdy sie nie dowiedzieli).
Nie denerwujcie sie...szkoda na to czasu. Cieszczie sie tym co macie, jak egzystujecie, z kim przebywacie, dbajcie o to (przez te prawie 4 tygodnie mialem kupe przemyslen, wszystkie pozytywne), uwazajcie na siebie...
Ps. Scyzorku, na kolejnej Twojej imprezie melduje sie obowiazkowo, a z Toba Piniu wódencji jeszcze sie ochlamy...
Cieszmy sie...
IXI
.....zdrów.....
P.
P.
GSX 600 F jajo 98 ----->sprzedany, jest zastępcza Suza...
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
3maj się IXon cieplutko! Wracaj do zdrowia! Niech się wszystko super goi i humor niech Cię nie opuszcza! Nie martw się.... Pożyczę Ci swojego Fredka :mrgreen:
Wielgachne buziaki i gorące uściski
Wielgachne buziaki i gorące uściski
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Dokładnie IXI cieszmy się, że możemy się cieszyć !! Zdrówka !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Niech się goi, niech się zrasta żebyś jak najszybciej wrócił na ulice miasta :mrgreen:
Trzym się !!
Trzym się !!
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
IXI jak najszybszego powrotu do zdrówka... :jumpie:
P.S. Strasznie brakowało Cię na ostatniej imprezce...
P.S. Strasznie brakowało Cię na ostatniej imprezce...
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611