GSX 1400
Moderator: bohas
GSX 1400
Witam , wszystkich braci z przykrością stwierdzam ze sprzdałem mojego bandziora wielki zal
ale z drugiej strony mam pytanie czy ma ktoś może z braci taki to słuszny motorek do mojego wzrostu a mianowicie SUZUKI GSX 1400. Co mozna na jego temat powiedzieć wady zalety no i najwazniejsze czy ktoś z braci w woj Wielkopolskim ma takie cacko i czy byla by możliwość sobie obejrzenia na zywo tego spokojnego i łągodnego motocykla :angry_smile:
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 26
Re: GSX 1400
Żeby dotknąć popatrzeć ewentualnie bujnąć się i zakupić musiał byś podjechać do Bydzi
!!
Pozdro
PS
Ładny, wygodny, B12 wypada przy nim blado, dość duży przez co dla mnie trudny czasami do ogarnięcia w 2 osoby ciągnie jak by lecial w jedną, duży bagażnik pod siodłem, mase rzeczy można upchać, poprostu mastodont, stabilny przy mocnym bocznym wiaterku !! :angry_smile:
Pozdro
PS
Ładny, wygodny, B12 wypada przy nim blado, dość duży przez co dla mnie trudny czasami do ogarnięcia w 2 osoby ciągnie jak by lecial w jedną, duży bagażnik pod siodłem, mase rzeczy można upchać, poprostu mastodont, stabilny przy mocnym bocznym wiaterku !! :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500