Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
JA bede jechal na pewno w piatek ale nie wiem jeszcze o ktorej bo musze sie z kolesiem dogadac do do godziny i bede na sobote i niedziele. W sobote mam zamiar na chwile podjechac do Koszalina bo mam cos do zalatwienia a jesli prognoza pogody sie sprawdzi to w sobote sie zawine (w niedziele zapowiadaja gruby deszcz)
W czwartek napisze dokladnie skad i o ktorej jade :mrgreen:
Więc z kolesiem ustaliliśmy, że jeśli nie bedzie deszczu to jedziemy w sobotę rano i wracamy wieczorem. Maszyny to 2xGS500. Jeśli ktos planuje równiez taki przelot niech da znać (ale zaznaczam, że wyjazd jest uzależniony od pogody)
i tak powiem ...
ja jade jutro (piątek 11,07,2008) ze szczecina nie wiem jeszcze czy sam czy z lmem, ale jakos po poludniu mam zamiar jakos 14-15 wyjechac i jechac przez koszalin. Powrót albo niedziela albo sobota, wszystko zalezy od pogody.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będę w Sławnie jutro (piątek - 11.07) ok 20:00 - jeśli ktoś miałby ochotę wyrwać się na moment ze zlotu - będę wdzięczny za każdą parę oczu, które pomogą oblookać sprzęta. Po udanym zakupie oczywiście koncert Dżemu
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Szczecin dojechal, niestety mokrzy na maxa juz przy wjazdowce na ekspresowke zalalo nas totalnie, trzeba bylo sie zatrzymac bo nic nie widzielismy, Damian wylapal mandacik 300+8pkt pewnie gdyby nie on to my bysmy go wylapali. A co do Polanowa - wyjazd rewelacja, szkoda tylko ze deszcz kazdego dnia musial psuc impreze.
Pozdr , do nastepnego :mrgreen:
A i my z Agą do Polanowa zawitaliśmy, z Zeetem się spotkaliśmy i Dżemu posłuchaliśmy. Szkoda, że nie udało się spotkać z Pozostałymi, ale co się odwlecze...
My także dotarliśmy do domku (cali mokrzy - 150 km w ulewie, ale niezwykle szczęśliwi - jeszcze raz dzięki Zeet).
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241