Czyzbys bral korki i Kosika?GrudiLee pisze:Spoko loko są tacy co tak rzadko śmigają, że uszczypliwe posty posyłają :angry_smile:
Bys sie zdziwil, zreszta sam tez jestem zdziwiony, ale przez ostatnie 2 tygodnie z 500 km zrobilem
Moderator: bohas
Czyzbys bral korki i Kosika?GrudiLee pisze:Spoko loko są tacy co tak rzadko śmigają, że uszczypliwe posty posyłają :angry_smile:
Czy to zazdrość, że niektórzy śmigają, czy poprostu taki.... marny dowcip :angry_smile:figer pisze:Panowie, przejechalibyscie sie prawdziwym motocyklem ,to byscie zrozumieli co oznacza slowo przyczepnosc, porecznosc, dowiedzibyscie sie jak dzialaja hamulce
Trochę niepotrzebnie zachwalałeś DL-a, ci co mają, znają jego zalety. A tak naraziłeś nas na ataki właścicieli plastikowych młynków do kawy i chromowanych, dwukołowych bibliotecznych foteliGrudiLee pisze:Czy to zazdrość, że niektórzy śmigają, czy poprostu taki.... marny dowcip :angry_smile:
Ja tam widzę coś pomiędzy wierszami ukryte ... :twisted:figer pisze:Panowie, przejechalibyscie sie prawdziwym motocyklem ,to byscie zrozumieli co oznacza slowo przyczepnosc, porecznosc, dowiedzibyscie sie jak dzialaja hamulce
(...)
Kirek pisze:Ja tam widzę coś pomiędzy wierszami ukryte ... :twisted:figer pisze:Panowie, przejechalibyscie sie prawdziwym motocyklem ,to byscie zrozumieli co oznacza slowo przyczepnosc, porecznosc, dowiedzibyscie sie jak dzialaja hamulce
(...)
Tak czy siak Grudi przesiądzie się na Gixa. To tylko kwestia czasu ...
zacznij grać w totka :mrgreen: !!Tylko dwa moto są w zasięgu Grudiego DL1 i B12,5![]()
Prawda boli, co?kosik pisze:(to za ten" dwukołowy chromowany biblioteczny fotel" :angry_smile: )
To ciekawe, ale ja nigdy nie widziałem DLa na kostkach ... . Pewnie to dlatego, że bardzo często w ciężki teren wjeżdżają :mrgreen:Endrju pisze:Przemol daj spokój, oni widocznie nie mają potrzeby jeździć po różnych nawierzchniach, z różnymi prędkościami.
Jeśli ktoś mieszka w mieście z drogami równymi jak stół i z niego nie wyjeżdża lub jeździ tylko w trudnym terenie, lub jeździ tylko po autostradach, bądź tylko po bulwarach...
to nie potrzebuje DL-a.
ke? aluzji nie poniałKirek pisze:Endrju pisze:To ciekawe, ale ja nigdy nie widziałem DLa na kostkach ... . Pewnie to dlatego, że bardzo często w ciężki teren wjeżdżają :mrgreen:
Masz rację, nie ma co się szarpać i tak wiemy swojeEndrju pisze:Przemol daj spokój, oni widocznie nie mają potrzeby jeździć po różnych nawierzchniach, z różnymi prędkościami.