Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
witajcie,
tak sobie pomyślałem, że może nadszedł czas na wspólną wigilię.....?
miło by było spotkać się gdzieś razem i "popierniczyć troszkę bzdur..."
co Wy na to :?:
Zbliża się czas świąteczny i każdy będzie zapracowany, więc proponuję się spotkać tydzień, dwa przed tą "właściwą" wigilią....
Napiszcie, co na ten temat uważacie...
Tzn. cos poza standardowym spotkaniem srodowym? Bo moze jak pisze Dual - faktycznie warto cos machnac w weekend, daloby to szanse pojawienia sie ludziom zapracowanym na smierc. I wtedy mozna faktycznie pojechac tam, gdzie Studi proponowal (i gdzie sie spotkalismy wtedy jeszcze z Daab'em) - mysle ze knajpka jest na tyle elastyczna, ze i sledzik by sie znalazl
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki. <----|======================== <----'
witajcie,
tak jak napisalem wcześniej, jest to kwestia dogadania...niestety ja już się nie zalapie, ponieważ w tą sobotę jestem świadkiem na weselu :shock: , a wprzyszlą mam już zorganizowaną wigilię....no nic trudno....
jeśli dzisiaj się spotkamy, to jeszcze może coś ustalimy (bo rozumiem, że się dzisiaj spotykamy 19-19.30...