Mam do Was zapytanie o przygotowanie GSRa do jakiejkolwiek turystyki. Coraz bardziej zaczyna mi doskwierać brak miejsca na przewożenie gratów. Rozglądam się za jakimś tankbagiem a z czasem może za kufrem (najlepiej demontowalnym), ale im więcej o tym czytam tym mniej wiem. Przyglądałem się niektórym tankbagom na alledrogo ale jakoś nie mam zaufania do tych tańszych produktów. Rozpiętość cenowa jest dość spora.. A jak wiadomo chyba najlepszym wyjściem jest znalezienie optimum między ceną a jakośćią. Bardzo spodobał mi się oryginalny tankbag od Suzuki do GSR (z katalogu) ale wygląda na malutki.
Rozmyślam też nad kufrem tylnim, a może nawet sakwami bocznymi... Wiem wiem... GSR z kufrem wyglądałby jak jakiś wypłosz
Testował/używa ktoś z Was kufra zamontowanego na GSR? Jakie tankbagi możecie polecić? Sporo się nasłuchałem o Givi ale nie wiem jak wygląda to z opcjami montażu dla GSR. Wiem, że można zamontować ale jak tak oglądam zadupek to mam zagwostke do czego byłoby to zamontowane.
PS. Narazie mam zamontowaną siatkę na kask na kanapie... I tak się z nią sporo namęczyłem, żeby ją przymocować.
PS2. I wiem, że GSR do turystyki nie jest przeznaczony