RF 600
Moderator: Emil
RF 600
Siema!
Jakiś miesiac temu sprzedałem GS-a i znalazłem RF-ke za wydawaćby sie moglo rozsądne pieniądze z Niemiec.Zatem zwracam się głownie do użytkownikow Rf-ek.Co mi mozecie powiedzieć
o tym moto?Czy jest awaryjny,ile kosztuje eksploatacja(ile pali,gumy,zestaw napedowy etc.)Czy fajnie się tym jeździ i wogóle czy jest warty wyłozenia ostatnich cieżko zarobionych pieniazkow.
dzieki i pozdrawiam:)
Jakiś miesiac temu sprzedałem GS-a i znalazłem RF-ke za wydawaćby sie moglo rozsądne pieniądze z Niemiec.Zatem zwracam się głownie do użytkownikow Rf-ek.Co mi mozecie powiedzieć
o tym moto?Czy jest awaryjny,ile kosztuje eksploatacja(ile pali,gumy,zestaw napedowy etc.)Czy fajnie się tym jeździ i wogóle czy jest warty wyłozenia ostatnich cieżko zarobionych pieniazkow.
dzieki i pozdrawiam:)
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !! Całkowicie i bezapelacyjnie. RF = Bartek. Szukaj go na Śląskim.
Nie wiem jak sie jeździ na tym moto ale widziałem jak na nim potrafi jeździć Bartek. Ekspert !! Pozdrawiam.
Nie wiem jak sie jeździ na tym moto ale widziałem jak na nim potrafi jeździć Bartek. Ekspert !! Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 600...Mój braciszek ma 900, ale rozmawiałem raz z uzykowaniem 600-tki na zlocie. Ogólnie przyjemny motorek, awaryność raczej na niskim poziomie. Jedyna jego wada to dość spory apetyt na paliwko. Od 7,5-8l. w góre. Kiedyś czytałem opis uzywanej RF-600 w gazecie to też za główną jej wadę uznali wysokie spalanie w góre. A 900-tka zadowoli sie niecałymi 6 literkami przy turystyce Jak chcesz mogę Ci zeskanowac ten opis...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Ja z kolei wlasnie czytalem ze RF600 to malo udany model. Ciezki jak słoń i jedyne co w nim jest fajne to stylistyka. Zawieszenie zbyt miekkie i buja, mocy malo... zasadniczo w takim przedziale cenowym polecalbym jednak wariacje w strone gixxa, jesli to ma byc sport, lub jajka, jesli turystyk...
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Czytalem w ktoryms katalogu Motocykle ... roku - na koncu zawsze sa opisy uzywanych sprzetow i z opisu wynikalo, ze RF600 taki sobie, polecali za to RF900 jako znacznie bardziej udany.
Jednak podpisuje sie oboma rekami pod tym co napisal EVIL - jajko znacznie lepsze (sprawdzona technologia i latwieszy dostep do czesci).
Jednak podpisuje sie oboma rekami pod tym co napisal EVIL - jajko znacznie lepsze (sprawdzona technologia i latwieszy dostep do czesci).