RF 600

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
dominGeS

RF 600

Post autor: dominGeS »

Siema!
Jakiś miesiac temu sprzedałem GS-a i znalazłem RF-ke za wydawaćby sie moglo rozsądne pieniądze z Niemiec.Zatem zwracam się głownie do użytkownikow Rf-ek.Co mi mozecie powiedzieć
o tym moto?Czy jest awaryjny,ile kosztuje eksploatacja(ile pali,gumy,zestaw napedowy etc.)Czy fajnie się tym jeździ i wogóle czy jest warty wyłozenia ostatnich cieżko zarobionych pieniazkow.
dzieki i pozdrawiam:)
Alucard

Post autor: Alucard »

Te pytania najlepiej kieruj do Bartka on uzytkuje juz RFkę od dłuższego czasu i jest z niej zadowolony :)

pzodro
Lechul
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: Lechul »

Witam !! Całkowicie i bezapelacyjnie. RF = Bartek. Szukaj go na Śląskim.
Nie wiem jak sie jeździ na tym moto ale widziałem jak na nim potrafi jeździć Bartek. Ekspert !! Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Obrazek
MłodyWilk

Post autor: MłodyWilk »

RF 600...Mój braciszek ma 900, ale rozmawiałem raz z uzykowaniem 600-tki na zlocie. Ogólnie przyjemny motorek, awaryność raczej na niskim poziomie. Jedyna jego wada to dość spory apetyt na paliwko. Od 7,5-8l. w góre. Kiedyś czytałem opis uzywanej RF-600 w gazecie to też za główną jej wadę uznali wysokie spalanie w góre. A 900-tka zadowoli sie niecałymi 6 literkami przy turystyce :) Jak chcesz mogę Ci zeskanowac ten opis...

Pozdrawiam
EvilD
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: EvilD »

Ja z kolei wlasnie czytalem ze RF600 to malo udany model. Ciezki jak słoń i jedyne co w nim jest fajne to stylistyka. Zawieszenie zbyt miekkie i buja, mocy malo... zasadniczo w takim przedziale cenowym polecalbym jednak wariacje w strone gixxa, jesli to ma byc sport, lub jajka, jesli turystyk...
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

Czytalem w ktoryms katalogu Motocykle ... roku - na koncu zawsze sa opisy uzywanych sprzetow i z opisu wynikalo, ze RF600 taki sobie, polecali za to RF900 jako znacznie bardziej udany.
Jednak podpisuje sie oboma rekami pod tym co napisal EVIL - jajko znacznie lepsze (sprawdzona technologia i latwieszy dostep do czesci).
ObrazekObrazek
MłodyWilk

Najfajniejsza to chyba jest w niej ta w/w stylistyka i te boczne wloty jak w ferrai :) Także jezeli szybka turystyka do polecam Jajeczko albo RF900, a jak sport to GSX-ra :) Także w 100% zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami...

Pozdrawiam
dominGeS

Post autor: dominGeS »

Dzięki Chłopaki!
Juz sie ozeniłem z Banditem!:)od tygodnia jesteśmy razem:)!Tak naprawdę,to zawsze chciałem miec Bandziora,a RF-ka była trochę alternatywą,bo też mi się podoba.Jednak kiedy usiadłem na redB6 poczułem,że to jest własnie to...
pozdrawiam
MłodyWilk

Eeee no to gartuluje, wybór można powiedziec idealny, bo z bandytą nie będziesz sie nudził :)
ODPOWIEDZ