Bractwo Bractwem, ale tak czy inaczej przydaje się mieć czasem dystans to siebie i tego jaki użytek robią inni ludzie z wolności słowa - również na tym forumboska pisze: po prostu usłyszałam niepochlebną opinię na temat tego że zaczęłam pisać.
Boska - gdzie jesteś !?!
Moderator: Shenson
Re: Boska - gdzie jesteś !?!
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
bini pisze:Boska ja uwielbiam Twoją aktywność
zdefiniuj "aktywność" ??
(przychodzi mi na myśl kilka aktywności: :> :dream: :Banana2: :beat: :brwi: :banana1: :comp_crash: :comp: :Banana2: :dream: :crazy: :crime: :banana1: :granade: :klotnia: :paker: :sex: :dream: :aniolek: :Banana2: :cisza: :gra: :banana1: :piwko2: :prysznic: :dream:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
-
- BS Brother
- Kontakt:
rozumiem wolność słowa j.w. :mrgreen:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
boska pisze:bini pisze:Boska ja uwielbiam Twoją aktywność
zdefiniuj "aktywność" ??
(przychodzi mi na myśl kilka aktywności: :> :dream: :Banana2: :beat: :brwi: :banana1: :comp_crash: :comp: :Banana2: :dream: :crazy: :crime: :banana1: :granade: :klotnia: :paker: :sex: :dream: :aniolek: :Banana2: :cisza: :gra: :banana1: :piwko2: :prysznic: :dream:
to samo przychodzi mi na myśl
Suzuki GSF 1200s k6 Bandit
-
- BS Brother
skaua pisze:Bractwo Bractwem, ale tak czy inaczej przydaje się mieć czasem dystans to siebie i tego jaki użytek robią inni ludzie z wolności słowa - również na tym forumboska pisze: po prostu usłyszałam niepochlebną opinię na temat tego że zaczęłam pisać.
Życie jest życiem i nie zawsze jesteśmy chwaleni. Czy tego chcemy czy nie - nie da sie uniknąć krytyki. W takich sytuacjach najlepiej wyciągnąć wnioski i żyć dalej. W końcu nikt nie jest doskonały.....
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Popieram na 100% a nawet 1000%!!! :roll: Każdy ma prawo do własnego zdania i wyrażania swoich myśli. Zdanie zawsze możemy zmienić. Wszak broniąc swojego zdania nie bronimy siebie... Więc nie musi to być walka na noże a na argumenty. A prawda jest też taka, że niektórym "coś tam rośnie" jak mogą się na kimś wyżyć w necie... Więc trzeba im pokazać :dupa:Przemek pisze:Uśmiechnij się i komentarze.
-
- BS Brother
ale o co tu wogole chodzi i co to za temat???
zacznijcie smigac...
zacznijcie smigac...
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
-
- BS Brother
- Kontakt:
no właśnie kochani :mrgreen: jestem już :twisted:
wciaż czekam na aku ale jeszcze chwila i śmigniem.
a póki co mam nadzieję że z większością jajcem się będziem dzielić w czawrtek :mrgreen:
p.s. jajco spokojnie - to nie Toba będziemy się dzielić.. chyba że chcesz :luf:
wciaż czekam na aku ale jeszcze chwila i śmigniem.
a póki co mam nadzieję że z większością jajcem się będziem dzielić w czawrtek :mrgreen:
p.s. jajco spokojnie - to nie Toba będziemy się dzielić.. chyba że chcesz :luf:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
-
- Po drugiej stronie Mocy
no to zależy kto i w jaki sposób miał by (może raczej miała by ) się mną dzielićboska pisze:p.s. jajco spokojnie - to nie Toba będziemy się dzielić.. chyba że chcesz
Pozdrawiam, Paweł
GSX 750 Inazuma był, jest ...
tel. 604829880
GSX 750 Inazuma był, jest ...
tel. 604829880
-
- BS Brother
i to jest właśnie boski żart, bądź sobą i tego nie zmieniaj. Mi to osobiście bardzo pasuje. :angry_smile:boska pisze:p.s. jajco spokojnie - to nie Toba będziemy się dzielić.. chyba że chcesz :luf:
Pozdrawiam. Przemek
GSF1200S
GSF1200S
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
PAULA pisze:Życie jest życiem i nie zawsze jesteśmy chwaleni. Czy tego chcemy czy nie - nie da sie uniknąć krytyki. W takich sytuacjach najlepiej wyciągnąć wnioski i żyć dalej. W końcu nikt nie jest doskonały.....
co Wam na odcisk nadepło? boska jest boska i koniec tematu :angry_smile: :mrgreen:Karola pisze:ale o co tu wogole chodzi i co to za temat???
zacznijcie smigac...
qgel, wyjasnilo sie, zamykaj
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
wedle życzeniaEmil pisze: co Wam na odcisk nadepło? boska jest boska i koniec tematu :angry_smile: :mrgreen:
qgel, wyjasnilo sie, zamykaj
Boska :glaszcze:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+