Instrukcja...
Moderator: Emil
Instrukcja...
Znacie jakas stronke albo moze ktos z was jest w posiadaniu instrukcji obsługi do Suzuki GSXR-600 (rocznik 1997 ale pewnei w kazdym jest praktycznie jednakowo ) pewnei nie tylko ja poszukuje i nie tylko do tego modelu a weilu pewnei by sie przydal ..... Google niestety nie przyniolsly rezultatu ( chyba ze taki cienki jestem w googlach )lol2 ) byłbym wdzieczny za pomoc pozdrawiam P.S. A poczytac o motorku nei zaszkodzi
OKI, poczytaj wczesniejsze posty ten temat jest juz dobrze i wieloktornie opisany! Na polsich stronach sprawdz Allegro lub Ebay, jak poslugujesz sie angielskim to swietny bedzie Haynes User Manual - wrzuc na google wraz z dopiskiem Suzuki GSXR600...
Ale, generalnie polecam lekture forum, tam prawie wszsytko bylo juz kiedys opisane.
Pozdrawiam,
Pit
Ale, generalnie polecam lekture forum, tam prawie wszsytko bylo juz kiedys opisane.
Pozdrawiam,
Pit
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 1
Poszukaj takich plikow :
Suzuki_GSX-R600_'97-00_Service_Manual.zip 100Mb
Suzuki_GSX-R600K4_'04_Parts_Microfiche.zip 2,5 Mb
Jestem w ich posiadaniu , jezeli nie uda ci sie ich znalesc to daj znac .
AdamOSA
3city
Nie mam wolnego łącza zeby na stałe wystwić wszystkie materiały ktore mam na temat SUZUKI , mogę je udostepniać okazjonalnie . Może ktoś ma jakiś pomysł ? Jest tego ponad 5 Gb.
Suzuki_GSX-R600_'97-00_Service_Manual.zip 100Mb
Suzuki_GSX-R600K4_'04_Parts_Microfiche.zip 2,5 Mb
Jestem w ich posiadaniu , jezeli nie uda ci sie ich znalesc to daj znac .
AdamOSA
3city
Nie mam wolnego łącza zeby na stałe wystwić wszystkie materiały ktore mam na temat SUZUKI , mogę je udostepniać okazjonalnie . Może ktoś ma jakiś pomysł ? Jest tego ponad 5 Gb.
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
szukajcie na emule!
zresztą ktoś kto chce serwisówke to piszcie do mnie bo mam to takich dostęp, ale są w języku najczęsciej angielskim.
Piszcie na moto-akcesoria@moto-akcesoria.pl
Pozdrawiam
zresztą ktoś kto chce serwisówke to piszcie do mnie bo mam to takich dostęp, ale są w języku najczęsciej angielskim.
Piszcie na moto-akcesoria@moto-akcesoria.pl
Pozdrawiam