Trening Nowodwór - 14-15.08
Moderator: Shenson
Trening Nowodwór - 14-15.08
Witam,
Ktoś z braci leci na trening do Nowodworu 13.06?
Tutaj więcej informacji:
http://nowodwor.pl.tl/
Generalnie bylem juz ostatnio tam - Lotnisko jest wypasione ma niesamowita nawierzchnie i pomimo paru nierownosci mozna sie wyszalec.
Zabawa przednia i organizacja tez niezla
Bedziemy leciec z wawy pewnie okolo 7-7:30 przystanek w Rykach na kawe lub czerwonego byka i stamtad juz do miejsca docelowego.
Ktoś z braci leci na trening do Nowodworu 13.06?
Tutaj więcej informacji:
http://nowodwor.pl.tl/
Generalnie bylem juz ostatnio tam - Lotnisko jest wypasione ma niesamowita nawierzchnie i pomimo paru nierownosci mozna sie wyszalec.
Zabawa przednia i organizacja tez niezla
Bedziemy leciec z wawy pewnie okolo 7-7:30 przystanek w Rykach na kawe lub czerwonego byka i stamtad juz do miejsca docelowego.
Ostatnio zmieniony śr, 4 sie 2010, 07:21 przez Amarek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Re: Trening Nowodwór - 13.06
Z tego terminu pewnie nie skorzystam ale dzieki za linke, zapisana i pewnie w przyszlosci podjade na trening.
Adam
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
-
- BS Admin
- Polubił posty: 164
- Otrzymane Polubienia: 17
- Kontakt:
Super info... Już się napaliłem tylko muszę tą ładniejszą połowę przekonać...
Rozumiem że trzeba zrobić zgłoszenie na w/w stronce.
Rozumiem że trzeba zrobić zgłoszenie na w/w stronce.
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
Wooow ... super ... Ja postaram się bryknąć ...
Shadow 600,
CX 500e,
Bandit 1250SA K7
1200RT
Burgman 400
Aktualnie - GSX1250FA
TEL. 601-33-29-55
"B" Rh (-)
Generalnie zgloszenie trzeba wyslac przed.
Mozna na miejscu ale nie gwarantuje to wyjazdu.
No z kasa tak samo - w momencie gdy lista zapelni sie ludzmi ktorzy robili przelewy przed to osoby ktore nie zrobily beda mialy problem.
W praktyce raczej watpie zeby taka sytuacja zaistniala chociaz ostatnio sporo osob bylo naliczylem lekka reka 30 motocykli.
Dzielimy sie na 3 gruby - zaawansowani, poczatkujacy i Licencja sportowa (tak naprawde to pro motor jak zbiora okolo 20 osob).
Nie ma jako takiego szkolenia jesli chodzi o jazde - sami jezdzimy i szlifujemy swoje mozliwosci - w praktyce albo poprawiamy to co nam nie wychodzi i jestesmy swiadomi tego lub podpinamy sie pod jakiegos bardziej zaawansowanego pana.
Na koniec jest wyscig - kto chetny moze wziac udzial. Do tego pod koniec dnia ostatnio sporo osob przyszlo i stalo w bezpiecznym miejscu ogladajac nasze poczynania. Naprawde sympatycznie.
Do tego katering - lekko sie zdziwilem - kielbacha ogorek kaszanka drugi ogorek chleb 9,60
Mozna na miejscu ale nie gwarantuje to wyjazdu.
No z kasa tak samo - w momencie gdy lista zapelni sie ludzmi ktorzy robili przelewy przed to osoby ktore nie zrobily beda mialy problem.
W praktyce raczej watpie zeby taka sytuacja zaistniala chociaz ostatnio sporo osob bylo naliczylem lekka reka 30 motocykli.
Dzielimy sie na 3 gruby - zaawansowani, poczatkujacy i Licencja sportowa (tak naprawde to pro motor jak zbiora okolo 20 osob).
Nie ma jako takiego szkolenia jesli chodzi o jazde - sami jezdzimy i szlifujemy swoje mozliwosci - w praktyce albo poprawiamy to co nam nie wychodzi i jestesmy swiadomi tego lub podpinamy sie pod jakiegos bardziej zaawansowanego pana.
Na koniec jest wyscig - kto chetny moze wziac udzial. Do tego pod koniec dnia ostatnio sporo osob przyszlo i stalo w bezpiecznym miejscu ogladajac nasze poczynania. Naprawde sympatycznie.
Do tego katering - lekko sie zdziwilem - kielbacha ogorek kaszanka drugi ogorek chleb 9,60
-
- BS Brother
Amarek, napisz jak się latało, niestety mnie nie było pisane jechać ...
Ale stronkę zachowałem i na pewno skorzystam
Ale stronkę zachowałem i na pewno skorzystam
Shadow 600,
CX 500e,
Bandit 1250SA K7
1200RT
Burgman 400
Aktualnie - GSX1250FA
TEL. 601-33-29-55
"B" Rh (-)
Super latanko. Pare wywrotek bylo ale nic nikomu sie nie stalo.
Na biegu kontrolnym nie zostalem wiec nie wiem jak sama koncowka. Taki zmachany bylem po calym dniu i jeszcze do domu trzeba bylo dojechac.
Tutaj moj przelot (bialy kombi):
http://www.youtube.com/watch?v=u_dCiz52e7M
Na kazdym zakrecie byli wirazowi wiec jak ktos wyfrunal to dzwonili lub dawali znac ze cos sie stalo.
Bardzo fajna impreza Nastepna 11.07 ja sie wybieram. Czekam jeszcze na fotki bo widzialem mase fotografow
Tutaj wyjazd grupy C:
http://www.youtube.com/watch?v=ogAfTkW2mbA
I drugi przejazd grupy C:
http://www.youtube.com/watch?v=kyytVGG20OU
Na biegu kontrolnym nie zostalem wiec nie wiem jak sama koncowka. Taki zmachany bylem po calym dniu i jeszcze do domu trzeba bylo dojechac.
Tutaj moj przelot (bialy kombi):
http://www.youtube.com/watch?v=u_dCiz52e7M
Na kazdym zakrecie byli wirazowi wiec jak ktos wyfrunal to dzwonili lub dawali znac ze cos sie stalo.
Bardzo fajna impreza Nastepna 11.07 ja sie wybieram. Czekam jeszcze na fotki bo widzialem mase fotografow
Tutaj wyjazd grupy C:
http://www.youtube.com/watch?v=ogAfTkW2mbA
I drugi przejazd grupy C:
http://www.youtube.com/watch?v=kyytVGG20OU
Ostatnio zmieniony wt, 15 cze 2010, 09:40 przez Amarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
Re: Trening Nowodwór - 13.06 - 11.07
hehe .. Fajnie .... Mam nadzieję, że tym razem 11.07 uda mi się wygospodarować czas ...
Zajefajna zabawa ....
Zajefajna zabawa ....
Shadow 600,
CX 500e,
Bandit 1250SA K7
1200RT
Burgman 400
Aktualnie - GSX1250FA
TEL. 601-33-29-55
"B" Rh (-)
-
- BS Brother
- Województwo: lubelskie
- Kontakt:
byłam , widziałam i byc może przyjadę 11.07
Grzeczne dziewczynki idą do nieba,
a niegrzeczne mają raj na ziemi:))
intruz
503054613
a niegrzeczne mają raj na ziemi:))
intruz
503054613
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
jaka tam jest
nawierzchnia (asfalt na calosci? rowny czy jakies laczenia sa?)
szerokosc
predkosci
czym wyznaczony jest tor jazdy (tak jak na fotach w galerii opony plus farba?)
jak wyglada organizacja calej zabawy? Ci "wirazowi" to jak obsluguja?
czy jest mozliwosc przejechania sie z pasazerem po torze?
ile latania jest w cenie i jak to podzielone (bo 250 to nie malo wcale to juz cena jak za pelnoprawny tor, przydaloby sie jakies sesje sensowne z odpoczynkiem)
jaka odleglosc od stacji benzynowej
jak z ew. żarełkiem/piciem - trzeba wczesniej czy jest cos blisko?
sciclej mowiac czy to bardziej przypomina Lublin czy Poznan mnie interesuje
11ty to kuszaca propozycja jest, mozna by troche przewietrzyc turystyka i pojezdzic nim w sposob do jakiego zostal zaprojektowany
szerokosc
predkosci
czym wyznaczony jest tor jazdy (tak jak na fotach w galerii opony plus farba?)
jak wyglada organizacja calej zabawy? Ci "wirazowi" to jak obsluguja?
czy jest mozliwosc przejechania sie z pasazerem po torze?
ile latania jest w cenie i jak to podzielone (bo 250 to nie malo wcale to juz cena jak za pelnoprawny tor, przydaloby sie jakies sesje sensowne z odpoczynkiem)
jak z ew. żarełkiem/piciem - trzeba wczesniej czy jest cos blisko?
sciclej mowiac czy to bardziej przypomina Lublin czy Poznan mnie interesuje
11ty to kuszaca propozycja jest, mozna by troche przewietrzyc turystyka i pojezdzic nim w sposob do jakiego zostal zaprojektowany
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Moderator
a ile tych sesji i jakie przerwy? (3 grupy na zmiane do oporu czy jak?)
czy jest tam prad moze?
czy jest tam prad moze?
pozdrawiam,
Emil
Emil
Sesji jest chyba 6-7 sprawdz na stronie ile jedna grupa lata.a ile tych sesji i jakie przerwy? (3 grupy na zmiane do oporu czy jak?)
Pomiedzy Twoja grupa i nastepna jazda sa 2 grupy po 20 minut czyli przerwe masz 40 minut - mi czas lecial strasznie szybko wiec nie czulem.
Jezdzimy srednio do 17-18 potem jest bieg kontrolny.
Tak ostatnio podlaczyli generator napedzany traktorem wygladalo dosc nowatorsko.czy jest tam prad moze?
Catering jest na miejscu wiec kielbaski z grilal szaszlyki itp wszystko jest w normalnych cenach a nawet niskich bym powiedzial.jak z ew. żarełkiem/piciem - trzeba wczesniej czy jest cos blisko?
Nawierzchnia jest troche moze gorsza od lublina ale za to bardziej chropowata - wybacza wiecej bledow.jaka tam jest
Tor jest poprowadzony po najlepszej czesci - wiec naprawde jest niezle
Tak opony plus farby plus pasy.czym wyznaczony jest tor jazdy (tak jak na fotach w galerii opony plus farba?)
Generalnie komunikuja sie ze soba na wypadek jakies wpadki - od razu zatrzymuja zabawe zeby nikomu sie nic nie stalo.jak wyglada organizacja calej zabawy? Ci "wirazowi" to jak obsluguja?
Zalezy od Ciebie - wydaje mi sie ze nie bedzie problemu miedyz sesjami pojechac z pasazerem w celu pokazania.czy jest mozliwosc przejechania sie z pasazerem po torze?
Do stacji masz moze 1km - nie ma problemu z tankowaniem pomiedzy sesjami. Jak pisalem wyzej 20 minut 40 odpoczynku - pod koniec dnia bedziesz blagal zeby wirazowy pomachal flaga ze koniec sesji.ile latania jest w cenie i jak to podzielone (bo 250 to nie malo wcale to juz cena jak za pelnoprawny tor, przydaloby sie jakies sesje sensowne z odpoczynkiem)
CIezko powiedziec - do rozjezdzenia sie i zabawy jak najbardziej sie nadaje.sciclej mowiac czy to bardziej przypomina Lublin czy Poznan mnie interesuje
Ja tam lece juz 3 raz z ta organizacja. A na ulez jezdze od 2 lat - nie ma co narzekac tylko jezdzic jezdzic i jezdzic.11ty to kuszaca propozycja jest, mozna by troche przewietrzyc turystyka i pojezdzic nim w sposob do jakiego zostal zaprojektowany
-
- Moderator
no dobra, jedzie ktos z Wawy z przyczepka?
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- BS Admin
- Kontakt:
Z przyczepką nie ale napaliłem się na torowe latanko jak Arab na kurs pilotażu...
11.07.2010
11.07.2010
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
-
- BS Admin
- Kontakt:
Najchętniej...
Z tego co przeglądalem to najfajniejszy tor w okolicach Wa-wy ( średnio z okolicami ale...daleko nie jest )
Masz jakiś kontakt - naniary na Lublin ??
Próbowałem coś zklecić na Radom ale za malo chętnych...
Wynajęcie toru to koszty około 2400 czyli 15-20 chętnych i niestety większość terminów mają porezerwowane...
Nowodwory - troszkę lipa z tymi zakrętami... Pojadę jak nie będzie innych opcji ale wolałbym coś wolniejszego a b technicznego...
Radom albo Lublin byłby OK.
Pzdr
Z tego co przeglądalem to najfajniejszy tor w okolicach Wa-wy ( średnio z okolicami ale...daleko nie jest )
Masz jakiś kontakt - naniary na Lublin ??
Próbowałem coś zklecić na Radom ale za malo chętnych...
Wynajęcie toru to koszty około 2400 czyli 15-20 chętnych i niestety większość terminów mają porezerwowane...
Nowodwory - troszkę lipa z tymi zakrętami... Pojadę jak nie będzie innych opcji ale wolałbym coś wolniejszego a b technicznego...
Radom albo Lublin byłby OK.
Pzdr
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808