Jeśli ktoś jeszcze nie ma planów na niedziele to poniżej info jak i gdzie można miło spędzić czas
VII Warszawskie Spotkanie Wigilijne
Tradycyjne potrawy wigilijne: bigos, pierogi z kapustą i grzybami, karp smażony, upominki dla warszawiaków, słodycze i opłatek. Konkursy i zabawy dla najmłodszych. Zapraszamy wszystkich mieszkańców na te i wiele innych atrakcji w niedzielę, 19 grudnia br., w godz. 11.00 - 15.00 na plac Teatralny, na VII Warszawskie Spotkanie Wigilijne.
Polskie Bractwo Gutenberga pokaże jak czerpać papier. Artyści plastycy poprowadzą świąteczne warsztaty - uczestnicy własnoręcznie zrobią kartki świąteczne, choinki ze styropianu, stroiki, pomalują bombki. Na placu Teatralnym pojawią się także Św. Mikołaj i Śnieżynka, którzy przygotują dla dzieci konkursy, zabawy i prezenty. Będzie można również skorzystać z porad prawnych studentów UKSW, a dzięki Straży Miejskiej poznać zasady bezpieczeństwa. A wszystko to przy występach m.in. Akademii Niebiańskich Rytmów, Chóru Politechniki Warszawskiej, Zespołu Regau. Imprezę poprowadzi Mariusz Dorot.
W trakcie Spotkania o godz. 11.30 mieszkańcom złożą życzenia Prezydent m. st. Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz, Prorektor Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego ksiądz Jan Przybyłowski oraz Kanclerz Bractwa Kawalerów Gutenberga Jacek Kuśmierczyk.
Organizator: Miasto Stołeczne Warszawa, partner: Polskie Bractwo Kawalerów Gutenberga.
Program VII Warszawskiego Spotkania Wigilijnego
11:00 – Akademia Niebiańskich Rytmów
11:30 – Chór Politechniki Warszawskiej
12:00 – Orkiestra z Chmielnej
12:30 – Zespół Regau
ok. 13.00 – składanie życzeń: Prezydent m.st. Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz, prorektor Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego ksiądz prof. Jan Przybyłowski (poświęcenie opłatków, odczytanie fragmentu pisma świętego), Kanclerz Bractwa Kawalerów Gutenberga Jacek Kuśmierczyk
13:15 – koncert grupy „Oldboys” Zespołu Pieśni i Tańca Politechniki Warszawskiej
13:50 - Warszawski Chór Międzyuczelniany
14:15 - Finał – Warszawski Chór Międzyuczelniany, Akademia Niebiańskich Rytmów
http://www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new ... sw_2_b.jpg
VII Warszawskie Spotkanie Wigilijne - Plac Teatralny
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
VII Warszawskie Spotkanie Wigilijne - Plac Teatralny
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
Re: VII Warszawskie Spotkanie Wigilijne - Plac Teatralny
Paula, a dlaczego akurat te wydarzenie polecasz a nie inne, które w tym samym czasie w Wawie się dzieją ?
tak z ciekawości pytam
tak z ciekawości pytam
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Kontakt:
a jakie inne sie dzieja?!
mi sie to wydarzenie podoba. jakby co na 80% bede :mrgreen: polaczymy specer weekendowy z robieniem choinki ze styropianu (to opcja najbardziej mnie zainteresowala) :twisted:
mi sie to wydarzenie podoba. jakby co na 80% bede :mrgreen: polaczymy specer weekendowy z robieniem choinki ze styropianu (to opcja najbardziej mnie zainteresowala) :twisted:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
-
- BS Brother
Polecam to wydarzenie, ponieważ kiedy jeszcze pracowałam w Urzędzie m.st. Warszawy sama byłam organizatorem a aktualnie jestem uczestnikiem i co roku jak tylko moge jade i zawsze miło spędzam tam czas. Mozna różne nagrody wygrać, dostać, zjeśc i to wszystko za darmo a jednocześnie poczuć sie znów jak dziecko - fajna zabawa... to taka mała odskocznia od "szaleństwa" jakie ogarnia wszystkich przed Świętami
GSXR 600
608692167
608692167
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
no , teraz to rozumiem - zaproszenie nabrało ludzkich emocji jak będę w Wawie to wpadnę (zdzwonimy się jakoś w tłumie )PAULA pisze:Polecam to wydarzenie, ponieważ kiedy jeszcze pracowałam w Urzędzie m.st. Warszawy sama byłam organizatorem a aktualnie jestem uczestnikiem i co roku jak tylko moge jade i zawsze miło spędzam tam czas. Mozna różne nagrody wygrać, dostać, zjeśc i to wszystko za darmo a jednocześnie poczuć sie znów jak dziecko - fajna zabawa... to taka mała odskocznia od "szaleństwa" jakie ogarnia wszystkich przed Świętami
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+