Nawiązując do tematu Dany'ego http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... 10&t=15112 w dziale Propozycje Imprezkowe chciałem spytać czy ktokolwiek się wybiera - bo widzę, że w tym terminie inne plany i wyjazdy a i w samym wątku bez odzewu :?:
Sorry, może pytanie jest nie na miejscu, a na samą imprezę nie warto się wybrać - ale jak pisałem w Przywitalni dopiero rozpocząłem swoją podróż na 2oo więc się nie znam :oops: dlatego pytam
Rozpoczęcie sezonu Bemowo 2011-04-16/17
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Rozpoczęcie sezonu Bemowo 2011-04-16/17
Pozdrawiam
George
Marauder -> SV 650N K6 czarno-czarna
"Jedyna granica to granica wyobraźni !!"
George
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
Re: Rozpoczęcie sezonu Bemowo 2011-04-16/17
Większość stolicowych forumowiczów już była kilka razy na rozpoczęciu a Bemowie ..... wiemy co to jest ... w związku z tym raczej wolimy zorganizować się w tym samym czasie i pojechać gdzieś za miasto (wycieczka )
Natomiast jeśli Ty jesteś nowym użytkownikiem jednośladów to zachęcam do uczestnictawa w imprezie .... pewnie będą jakieś pokazy .... paradka przez miasto .... pewnie trochę wystawców ... itd. jak na festynie i dożynkach razem wziętych
Natomiast jeśli Ty jesteś nowym użytkownikiem jednośladów to zachęcam do uczestnictawa w imprezie .... pewnie będą jakieś pokazy .... paradka przez miasto .... pewnie trochę wystawców ... itd. jak na festynie i dożynkach razem wziętych
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
George, wtedy większość BS będzie w Częstochowie, ale jako początkującemu polecam zobaczyć spęd "Bemowo" żebyś później wiedział jak będziemy gadać o tym wydarzeniu tak jak napisał Gwizdek - to taki festyn, dożynki, ale jest dużo motocyklistów i ogólnie miło, chwilami więcej się stoi niż jedzie i co chwila nogami trzeba podpierać ale poczujesz klimat stada jako początkujący, poza tym masz blisko
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
Dzięki !!
Skoro mówicie (piszecie) że warto skoczyć na rozpoczęcie to się wybiorę i zobaczę jak to jest
No cóż wycieczka do Częstochowy również jest ciekawą opcją ale ja na moim moto chyba musiałbym wyjechać dzień wcześniej aby zdążyć (przelotową mam 90 żeby silnika nie zamęczyć ) - jak tylko pojawi się jakaś krótsza trasa to na pewno się wybiorę najwyżej na miejsce dojadę dwie chwilę później.
Pozdrawiam
Skoro mówicie (piszecie) że warto skoczyć na rozpoczęcie to się wybiorę i zobaczę jak to jest
No cóż wycieczka do Częstochowy również jest ciekawą opcją ale ja na moim moto chyba musiałbym wyjechać dzień wcześniej aby zdążyć (przelotową mam 90 żeby silnika nie zamęczyć ) - jak tylko pojawi się jakaś krótsza trasa to na pewno się wybiorę najwyżej na miejsce dojadę dwie chwilę później.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
George
George