WITAM WSZYSTKICH SUZUKOŚLĄZAKÓW :-)
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 3
WITAM WSZYSTKICH SUZUKOŚLĄZAKÓW :-)
Witam ! Mam na imię Irek, mieszkam w Chorzowie. Swoją przygodę motoryzacyjną zacząłem od skuterków , poprzez 150, 250 i 251 a skończyłem na czterech kółkach w 1995 roku. Obecnie po 11 latach stałem się prawie szczęśliwym posiadaczem pewnej pięknej GS-ki 500F ( ponieważ czeka na odbiór i cieplejsze dni ). Zastanawiam się tylko czy to jest dobry wybór. Cały czas mam nieodpartą ochotę zmienić jeszcze zamówienie na konkurencję, czyli K... jednoślad . Wstyd się przyznać ale taka prawda. Mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe za moją szczerość i nie wygonicie mnie z bractwa :oops: Liczę na szczerą pomoc w tym jak trudnym wyborze. Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi 
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu
--> spadłem na dno...
tel. kom. 665 - 157 - 342
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 15
wybór jest tylko jeden spośród tych dwóch maszyn - GS 500, jest to motor nei zawodny i nei do piiii, a co do K... jednoślad to ja mam swoje zdanie i nei jest ono ani trochę pozytywne.

\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witaj !! Dzięki za przybycie !! Widzę, że kolega już zdążył odwiedzić dział przywitań :twisted: . Jeśli natomiast chodzi o pomoc to uważam, że bardzo szybko zmontujemy ekipę i pomożemy Ci odebrać GS-kę a zaraz po tym znaleźć jakąś fajną knajpkę gdzie podzielimy się nawzajem wiedzą na tematy wszelkie. Pozdrawiam.
P.S. Nie ma wyboru !! Z "zielonego" wybieram jedynie światło na skrzyżowaniu
P.S. Nie ma wyboru !! Z "zielonego" wybieram jedynie światło na skrzyżowaniu
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 3
WITAM WSZYSTKICH SUZUKOŚLĄZKÓW :-)
NO TO JUŻ ODPOWIEDŹ ZNAM
ZIELONE ŚWIATŁO, NASTĘPNIE BIELSKO A POTEM KNAJPKA I DO RANA
ZABAWA BĘDZIE PRZEDNIA
DZIĘKI ZA POMOC
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu
--> spadłem na dno...
Cukier
To jedyny mozliwy wybór !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Dla potwierdzenia tej zacnej tezy odsyłam do zbiorów zdjęć ze śmigania BS do Ojcowa . Tam tez spotkalismy jednego gościa własnie na K........... - i pierwsza róznica byla taka że nas było kilku i zajefajnie sie bawiliśmy a on sam i był zagubiony .
Nic niema takiej mocy jak BS
Ps: mówiąc o D.G. mówisz raczej o Zagłębiu niż o Śląsku :lol:
To jedyny mozliwy wybór !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Dla potwierdzenia tej zacnej tezy odsyłam do zbiorów zdjęć ze śmigania BS do Ojcowa . Tam tez spotkalismy jednego gościa własnie na K........... - i pierwsza róznica byla taka że nas było kilku i zajefajnie sie bawiliśmy a on sam i był zagubiony .
Nic niema takiej mocy jak BS
Ps: mówiąc o D.G. mówisz raczej o Zagłębiu niż o Śląsku :lol:
Witaj Cukier73
Ja jak zwykle wtrące tutaj swoje
a znany już jestem że zazwyczaj mam swoje odmienne zdanie co nie oznacza wcale że mam racje 
Co do K....... czyli jak mniemam to kwasaki (yesoo czemu piszemy skrótami ?? przecież to nie jest nazwa zakazana i chyba nie będziemy nikmu wpierać że na świecie jest tylko jedna produkowana marka na S !! czyli Suzuki). Ja co prawda już się prawie otarłem o zakup kwasaki i byłbym jego posiadaczem ale ......... uznałem że takie traktowanie klientów to istna porażka. Byłbym co prawda "śmigający innaczej" ale z tym też się pogodziłem. Do trafności wyboru przekonały mnie ostatnie MTB w warszawce - kwasaki zlało klientów tym bardziej, że dzwoniłem do Probike (importer tej marki) z zapytaniem czy będzie interesujący mnie model i dostałem potwierdzenie, że tak, jechałem 300 kilosów i zostałem zrobiony w tzw c...a !! A Suzuki pokazało się z jak najlepszej strony !! Dlatego to utwierdziło mnie w słuszności mojego wyboru, a jakiego to powiem Wam już niedługo ba po jutrze ma stanąć u mnie w garażu

Więc moim skromnym zdaniem Suzuki TAK kwasaki długo długo NIE !!!!
No i ........... CUKIER witej chopie !!!! do zobaczenia no i wogóle

Pozdrawiam
P.S.
Mam nadzieje że lekkie przekręcenie tej obcej złej marki nikomu nie przeszkadza

Ja jak zwykle wtrące tutaj swoje
Co do K....... czyli jak mniemam to kwasaki (yesoo czemu piszemy skrótami ?? przecież to nie jest nazwa zakazana i chyba nie będziemy nikmu wpierać że na świecie jest tylko jedna produkowana marka na S !! czyli Suzuki). Ja co prawda już się prawie otarłem o zakup kwasaki i byłbym jego posiadaczem ale ......... uznałem że takie traktowanie klientów to istna porażka. Byłbym co prawda "śmigający innaczej" ale z tym też się pogodziłem. Do trafności wyboru przekonały mnie ostatnie MTB w warszawce - kwasaki zlało klientów tym bardziej, że dzwoniłem do Probike (importer tej marki) z zapytaniem czy będzie interesujący mnie model i dostałem potwierdzenie, że tak, jechałem 300 kilosów i zostałem zrobiony w tzw c...a !! A Suzuki pokazało się z jak najlepszej strony !! Dlatego to utwierdziło mnie w słuszności mojego wyboru, a jakiego to powiem Wam już niedługo ba po jutrze ma stanąć u mnie w garażu
Więc moim skromnym zdaniem Suzuki TAK kwasaki długo długo NIE !!!!
No i ........... CUKIER witej chopie !!!! do zobaczenia no i wogóle
Pozdrawiam
P.S.
Mam nadzieje że lekkie przekręcenie tej obcej złej marki nikomu nie przeszkadza
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witam !! Piszemy skrótami bo to taki zwyczaj w Bractwie od zawsze i nie zmieniajmy tego. Nie umniejszamy bynajmniej wartości innych sprzętów ale "manifestujemy" w ten sposób przywiązanie do Suzuki.
Masz niemiłe wspomnienia ze stoiska "zielonych" bo dzisiaj na własne uszy słyszałem w "Jednośladzie" wypowiedź gościa, który tam stał, że to nie ich stoisko tylko Araia. Wynika z tego, że robili tam za tło i póki co taka ich pozycja na rynku więc nie ma się czym zachwycać a już zmieniać "barwy" - absolutnie.
"Kwasaki" - niezła zbitka słowna biorąc pod uwagę nazwisko panów Jarosława i Lecha
kwa kwa kwa !!!! lub też Ola zwanego Kwachem lub Kwasem.
Pozdrawiam.
Kolega Cukier już wie co ma robić
więc ja porządkowo zamykam :angry_smile:
Masz niemiłe wspomnienia ze stoiska "zielonych" bo dzisiaj na własne uszy słyszałem w "Jednośladzie" wypowiedź gościa, który tam stał, że to nie ich stoisko tylko Araia. Wynika z tego, że robili tam za tło i póki co taka ich pozycja na rynku więc nie ma się czym zachwycać a już zmieniać "barwy" - absolutnie.
"Kwasaki" - niezła zbitka słowna biorąc pod uwagę nazwisko panów Jarosława i Lecha
Pozdrawiam.
Kolega Cukier już wie co ma robić
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254