Siemanko!!
Coś cichutko w Kujawsko-pomorskim...
Jak tam sprzęty kolegów? Przygotowane do sezonu?
Wypieszczone?
Ja swoją suzi mam zamiar zrobićw sobotę, zrobić czyli wyczyścić, zerknąć do filtra powietrza, zakonserwować wszystkie połączenia elektryczne, zmienić filtr i olej (wszystko już zakupione), no i wyregulować zawory...
Na niedaleką przyszłość (jak tylko trochę czasu przed maturą znajdę) planuje wymienić płyn hamulcowy, bo już lekko ciemnawy i signąć sprayem gmole bo się lekko zarysowały w poprzednim sezonie.
To bybyło na tyle!
Jak tam Wasze sprzęty się mają?
Kiedy robimy rozpoczęcie sezonu BS Kuj-pom.?? :moto:
Pogoda ma się ponoć poprawić od weekendu wiosna...
Pzdr.
Jak tam sprzęty???
Moderator: KROPEK
Cześć Panowie
Ja dopiero zamierzem zajrzeć do mojej Suzi w ten weekend ale zbyt wiele pewnie i tak nie zrobię bo czekam do końca miesiąca na wyplatę i wtedy będę mógł kupić olej filtry świeczki i fajeczki heheh ale się zrymowało , ale w ten weekend jak będzie ładnie to może w końcu popracuję nad wymianą tłumika i takimi tam plastycznymi sprawami.
A kiedy wyjadę to jeszcze nie wiem mam nadzieję że jeszcze przed Wielkanocą .
Pozdrowionka
Ja dopiero zamierzem zajrzeć do mojej Suzi w ten weekend ale zbyt wiele pewnie i tak nie zrobię bo czekam do końca miesiąca na wyplatę i wtedy będę mógł kupić olej filtry świeczki i fajeczki heheh ale się zrymowało , ale w ten weekend jak będzie ładnie to może w końcu popracuję nad wymianą tłumika i takimi tam plastycznymi sprawami.
A kiedy wyjadę to jeszcze nie wiem mam nadzieję że jeszcze przed Wielkanocą .
Pozdrowionka
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
no z tym slubowaniem to spoko, a co powiecie na przejazdzkę tego samego dnia do Poznania na "bazarek"?? Jak pogoda dopisze to ja jestem za taką przejazdzką... Zaraz idę do garażu zmieniać filtr, olej i regulować zawory i moja suzi będzie juz wpełni przygotowna do sezonu!
Pzdr.
Pzdr.
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam
Dzisiaj dzidę zawiozłem do serwisu i na czwartek ma być gotowa !! Tak więc mam nadzieję , że w ten dzień nawinę parę km i czekam na propozycje, wszystko zależy od pogody !! A z tą uroczystością weselną to jeszcze podam dokładnie do czwartku godzinę i miejsce zbiórki dla chętnych do zrobienia "brameczki" :twisted: , którą jeżeli aura dopisze to załozymy w tą sobotę :devil: !!
PS.
Jeździć, jeździć, jeździć :twisted: !!
Pozdrawiam
Dzisiaj dzidę zawiozłem do serwisu i na czwartek ma być gotowa !! Tak więc mam nadzieję , że w ten dzień nawinę parę km i czekam na propozycje, wszystko zależy od pogody !! A z tą uroczystością weselną to jeszcze podam dokładnie do czwartku godzinę i miejsce zbiórki dla chętnych do zrobienia "brameczki" :twisted: , którą jeżeli aura dopisze to załozymy w tą sobotę :devil: !!
PS.
Jeździć, jeździć, jeździć :twisted: !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500