Jak tam sprzęty???

Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: KROPEK

ODPOWIEDZ
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Jak tam sprzęty???

Post autor: Bidziu »

Siemanko!!
Coś cichutko w Kujawsko-pomorskim...
Jak tam sprzęty kolegów? Przygotowane do sezonu?
Wypieszczone?

Ja swoją suzi mam zamiar zrobićw sobotę, zrobić czyli wyczyścić, zerknąć do filtra powietrza, zakonserwować wszystkie połączenia elektryczne, zmienić filtr i olej (wszystko już zakupione), no i wyregulować zawory...

Na niedaleką przyszłość (jak tylko trochę czasu przed maturą znajdę) planuje wymienić płyn hamulcowy, bo już lekko ciemnawy i signąć sprayem gmole bo się lekko zarysowały w poprzednim sezonie.
To bybyło na tyle!

Jak tam Wasze sprzęty się mają?
Kiedy robimy rozpoczęcie sezonu BS Kuj-pom.?? :moto:
Pogoda ma się ponoć poprawić od weekendu wiosna...

Pzdr.
kom. 796 090 896

GMINA
prymek

Post autor: prymek »

Ello! Ja w weekend w Danzig ale w nastepny jak pogoda dopisze to spoko! Krop cos wspominal o jakims slubowaniu kumpla motonity na Sielance-wiec mozna by postrzelac z rurek:)
pzdr
misiuGS500

Post autor: misiuGS500 »

Cześć Panowie
Ja dopiero zamierzem zajrzeć do mojej Suzi w ten weekend ale zbyt wiele pewnie i tak nie zrobię bo czekam do końca miesiąca :( na wyplatę :D i wtedy będę mógł kupić olej filtry świeczki i fajeczki heheh ale się zrymowało :D, ale w ten weekend jak będzie ładnie to może w końcu popracuję nad wymianą tłumika i takimi tam plastycznymi sprawami.
A kiedy wyjadę to jeszcze nie wiem mam nadzieję że jeszcze przed Wielkanocą :D.
Pozdrowionka
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

no z tym slubowaniem to spoko, a co powiecie na przejazdzkę tego samego dnia do Poznania na "bazarek"?? Jak pogoda dopisze to ja jestem za taką przejazdzką... Zaraz idę do garażu zmieniać filtr, olej i regulować zawory i moja suzi będzie juz wpełni przygotowna do sezonu!
Pzdr.
kom. 796 090 896

GMINA
KROPEK
Moderator
Moderator
Polubił posty: 17
Otrzymane Polubienia: 22

Post autor: KROPEK »

Witam
Dzisiaj dzidę zawiozłem do serwisu i na czwartek ma być gotowa !! Tak więc mam nadzieję , że w ten dzień nawinę parę km :-) i czekam na propozycje, wszystko zależy od pogody !! A z tą uroczystością weselną to jeszcze podam dokładnie do czwartku godzinę i miejsce zbiórki dla chętnych do zrobienia "brameczki" :twisted: , którą jeżeli aura dopisze to załozymy w tą sobotę :devil: !!
PS.
Jeździć, jeździć, jeździć :twisted: !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Darek
Śmigający inaczej...
Województwo: świat i okolice

Post autor: Darek »

witeczka.Dzisiaj zrobiłem pierwszą poważną jazdę Bandziorkiem do Krynicy Morskiej i nazad.Pogoda dopisała ,a wrażenia z jazdy nie zapomniane.Tylko Wiola marudziła że za zimno i za szybko,ale zato dupcia nie bolała jak na Intruderku.Pozdrowionka.
XJR 1300 na ohlinsah
ODPOWIEDZ