spotkanie 9.08, nad Wisłą, na wysokości fontann g.18
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Re: spotkania w sierpniu
jeszcze jest jedna knajpa "Cud nad Wisla" obok Instytutu Kopernika tam jest sporo miejsca, sa lezaki nawet
mozemy tam uderzyć
http://www.freestyle.pl/miejsca/cid,150 ... Wisla.html
mozemy tam uderzyć
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
ehh, zawsze podaje sie u zrodel (albo jakas strona co ma chociaz szczegolowe info, adres albo cos)Karola pisze:jeszcze jest jedna knajpa "Cud nad Wisla" obok Instytutu Kopernika tam jest sporo miejsca, sa lezaki nawet
mozemy tam uderzyć
http://cudnadwisla.com - to chyba toto, swoja droga org strona jest duzo ciekawsza, tylko nie moga sie zdecydowac czy robia knajpe czy miejsce wydarzen czy co, mogliby na stronie wrzucic info co z zapleczem itp, chyba nie ma tragedii http://www.gastronauci.pl/pl/14815-klub ... a-warszawa
wyglada niezle, tylko jak tam dojechac (ZTM) najlepiej? do BUWu i na piechote dalej czy jest jakos lepiej?
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
tam jest ok, o ile nie bedzie padac oczywiscie Postaram sie byc.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
-
- BS Brother
jakdojade.pl masz :twisted: tylko który przystanek najbliżej ? ja może rowerem przyjadę, bo diablo ciężko się potem pcha jak się napijeEmil pisze:wyglada niezle, tylko jak tam dojechac (ZTM) najlepiej? do BUWu i na piechote dalej czy jest jakos lepiej?
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
Zawsze możesz wrócić metremqgel pisze:
jakdojade.pl masz :twisted: tylko który przystanek najbliżej ? ja może rowerem przyjadę, bo diablo ciężko się potem pcha jak się napije
Dzień widzę ustalony Godzina 18:00??
Suzuki GSR 600
-
- BS Brother
Re: spotkanie 9 sierpnia nad Wisłą
fajne miejsce jest jeszcze nad Wisłą dokładnie jak fontanny na tej wysokości, knajpy, dużo miejsca i długie ławy ze stolikami i tam się pomieścimy na 100%, nie jest bardzo głośno i można pogadać i dojazd też jest dobry możemy tam iść
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
-
- BS Brother
mam prośbę dajcie znać wcześniej, że będziecie na spotkaniu to zabiorę wówczas koszulki dla osób, które ich jeszcze nie odebrały
GSXR 600
608692167
608692167
-
- BS Brother
popieram sis
spotkajmy się w kanjpie między mostem Gdańskim a mostem śląsko dąbrowski (to nie sa barki!!!)
mozna dojechac do starówki i przejśc sobie spacerkiem w dół
spotkajmy się w kanjpie między mostem Gdańskim a mostem śląsko dąbrowski (to nie sa barki!!!)
mozna dojechac do starówki i przejśc sobie spacerkiem w dół
608 601 340
-
- BS Brother
Fajna opcja z tą Wisłą
Cud nad Wisłą - przyjemny. Część z Was była kiedyś tam na koncercie moich chłopaków. Jeżeli się nie spodoba - zawsze można po studencku na schodach przysiąść nad Wisłą. Tylko trzeba sprawdzić co z koncertami, bo w czwartki są tam płatne koncerty.
Barka - nowe miejsce - między Centrum Kopernika a Mostem Świętokrzystkim. Plus - fajny klimat i można leżeć na leżakach. Do tego w czwartki zazwyczaj są darmowe koncerty alternatywnych wykonawców (np. Ścianka grała kilka tygodni temu). Minus - jak nie ma miejsca, ląduje się na schodach
Solec 44 - miejsca na zewnątrz są. Można zarezerwować dwa, trzy stoliki. Do tego oryginalna kuchnia, ciekawe piwa, własnej roboty lemoniady, planszówki i fajny klimat. Minus - nie jest nad samą Wisłą Ale zawsze tam zabieram znajomych, jak nie byli, bo miejsca samo w sobie jest warte uwagi.
Ja się dostosuję - wszystkie te miejsca polecam.
Co do miejsc bliżej Zamku - nigdy tam nie byłam. Z chęcią obczaję.
Cud nad Wisłą - przyjemny. Część z Was była kiedyś tam na koncercie moich chłopaków. Jeżeli się nie spodoba - zawsze można po studencku na schodach przysiąść nad Wisłą. Tylko trzeba sprawdzić co z koncertami, bo w czwartki są tam płatne koncerty.
Barka - nowe miejsce - między Centrum Kopernika a Mostem Świętokrzystkim. Plus - fajny klimat i można leżeć na leżakach. Do tego w czwartki zazwyczaj są darmowe koncerty alternatywnych wykonawców (np. Ścianka grała kilka tygodni temu). Minus - jak nie ma miejsca, ląduje się na schodach
Solec 44 - miejsca na zewnątrz są. Można zarezerwować dwa, trzy stoliki. Do tego oryginalna kuchnia, ciekawe piwa, własnej roboty lemoniady, planszówki i fajny klimat. Minus - nie jest nad samą Wisłą Ale zawsze tam zabieram znajomych, jak nie byli, bo miejsca samo w sobie jest warte uwagi.
Ja się dostosuję - wszystkie te miejsca polecam.
Co do miejsc bliżej Zamku - nigdy tam nie byłam. Z chęcią obczaję.
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Już widzę tę scenę.eNNka pisze:Zawsze możesz wrócić metremqgel pisze:
jakdojade.pl masz :twisted: tylko który przystanek najbliżej ? ja może rowerem przyjadę, bo diablo ciężko się potem pcha jak się napije
Noc, pusty peron metra. Ostatni skład wraca do zajezdni, z uprzejmości zabiera spóźnionych pasażerów. Zdzisek motorniczy zapala papierosa, już może, już właściwie jest po służbie. Zmęczony całym dniem pracy, nie zwraca uwagi na nieduży cień za jego plecami. To błąd. Duży błąd. Drzwi do jego kanciapki wylatują z hukiem, słyszalnym nawet przy pracujących silnikach. Zdzisek przerażony odwraca się gwałtownie, szuka wzrokiem twarzy napastnika na wysokości gdzie powinna być głowa, nic nie zauważa. Otwiera usta, zastanawiając się czy w metrze zaczęło straszyć. Przypomniał sobie ostatnie "Nie z tej ziemi" i artykuł o niewidzialnych kosmitach gwałcących analnie, nieletnich w kościołach, choć może to jednak nie było o kosmitach?
- To jest porwanie zawieziesz mnie do domu!
Zachrypiał przepity głos gdzieś z wysokości pasa przeciętnego mężczyzny. Zdzisek zorientował się, ze napastnik jest widzialny, tylko w pierwszym ludzkim odruchu przerażenia szukał zbyt wysoko.
- Ale po co to całe zamieszanie, przecież to jest metro. Ja bardzo chętnie, to moja praca.
- Zawieziesz mnie do Otwocka...
niedopałek papierosa wypadł z ust przerażonego Zdziska motorniczego... Warszawa to jednak dzikie miasto...
Ostatnio zmieniony pn, 6 sie 2012, 13:15 przez CyberScyzor, łącznie zmieniany 1 raz.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
"Jaki kraj/miasto tacy porywacze"
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
- To jest porwanie zawieziesz mnie do domu!
Zachrypiał przepity głos gdzieś z wysokości pasa przeciętnego mężczyzny. Zdzisek zorientował się, ze napastnik jest widzialny, tylko w pierwszym ludzkim odruchu przerażenia szukał zbyt wysoko.
- Ale po co to całe zamieszanie, przecież to jest metro. Ja bardzo chętnie, to moja praca.
Scyzor, po prostu rozwaliles mnie na lopatki. Ekran zapluty, papiery zaplakane To sie nie dzieje, albo ja mam niezwykla umiejetnosc wizualizacji takich opowiesci. Gratuluje stary...
Scyzor, po prostu rozwaliles mnie na lopatki. Ekran zapluty, papiery zaplakane To sie nie dzieje, albo ja mam niezwykla umiejetnosc wizualizacji takich opowiesci. Gratuluje stary...
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Nie no leże na cycach i rycze, ten dzień upłynie w nadzieii na podrzucenie metrem gdzie dusza zapragnie, bo jakby czasem pan od metra mógłby skręcić na Bydzie po drodze oczywiście :mrgreen: to też bym na browca wpadł :twisted:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Moderator
- Województwo: świat i okolice
Scyzor jesteś mi winien sprzątanie biurka i mycie zaplutego kawą monitora :angry_smile: :angry_smile:CyberScyzor pisze:.
Noc, pusty peron metra...
-
- BS Brother
nawet ja się uśmiałem dobre niestety Otwock w moim życiu na razie przechodzi do historii
PS.
dawno temu, jak obudziłem się na zajezdni to była podobna akcja (najpierw pytałem tramwajarza a potem straż miejską i policję, i niestety nikomu nie było po drodze )
PS.
dawno temu, jak obudziłem się na zajezdni to była podobna akcja (najpierw pytałem tramwajarza a potem straż miejską i policję, i niestety nikomu nie było po drodze )
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+