Nie wiem czy widzieliście jak nasze Województwo Mazowieckie jest promowane. Uważam, że pomysł jest dobry i piosenka to niezły pomysł poniżej link aby zobaczyć teledysk.
http://www.mazovia.pl/unia-europejska/r ... owsze.html
Mam pytanie czy słyszeliście tą piosenkę? co myślicie o niej?
Pomimo, iż już od jakiegos czasu piosenka promuje Mazowsze, ja dopiero dziś o niej usłyszałam. Uważam, ze pomysł udany, ale za mało reklamowany. Powinien być puszczamy w regionalnych radiach, zamieszczony na głównej stronie Urzędu Marszałkowskiego i stronach powiatów żeby większe grono mieszkańców mogło zobaczyć jakie gwiazdy pomagają promować Mazowsze.
Promocja Mazowsza
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Promocja Mazowsza
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Re: Promocja Mazowsza
Stare, ale cały czas aktualne Też uważam, że było to za mało promowane, bo sama też dość późno się do tego dokopałam, a i kogo pytałam, to nikt nic nie wiedział o tego typu projekcie promowania naszego regionu.
Mi się bardzo ten kawałek podobał i nadal podoba Tymbardziej, że bardzo lubię Kayah i Kubę Badacha
Mi się bardzo ten kawałek podobał i nadal podoba Tymbardziej, że bardzo lubię Kayah i Kubę Badacha
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Dokładnie takie gwiazdy promują nasz region a tu ani widu ani słychu o tej kampaniiiiiiiiiiiiiiiii
Piosenka fajna miło się słucha
Piosenka fajna miło się słucha
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
To jest o Augustowie !!!!!!!!!!! Naszego miasta nie stać było na nagranie clipu video i warszawiacy gwizdnęli nam go zmieniając tylko słowa ,, zabiorę Cię nad Netty brzeg " na ,, zabiorę Cię nad Wisły brzeg " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dla każdego dziadka na stare latka
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R
Augustów pozdrawia
502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R
Augustów pozdrawia
502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ