Sobota 25.03.
Moderator: Shenson
Wszystko fajnie ale mam jedno zdjęcie i do tego zmieniła mi się rozdzielczość zdjęć i jest super małe :? . Mam nadzieje, że Antoni wrzuci foty.
A to ta jedyna
Dopiero co dotarłam do domu . Dzięki za jazdę naprawdę było super. Tyle motocyklistów na drodze :shock: i te powietrze wiosenne miodzio !!
Potem z jacą szukaliśmy myjki ale były takie tłumy więc stwierdziliśmy, że darujemy sobie :? .
Za tydzień proponuje dalszy wypad . Jutro niestety nie da rady bo ma padać deszcz :evil: .
A to ta jedyna
Dopiero co dotarłam do domu . Dzięki za jazdę naprawdę było super. Tyle motocyklistów na drodze :shock: i te powietrze wiosenne miodzio !!
Potem z jacą szukaliśmy myjki ale były takie tłumy więc stwierdziliśmy, że darujemy sobie :? .
Za tydzień proponuje dalszy wypad . Jutro niestety nie da rady bo ma padać deszcz :evil: .
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
moze z raz w niedziele? ja tez bym sobie polatal a tak to konczac robote o 16 ciezko sie wybrac
btw mimo obiektywnych wskaznikow odradzajacych jazde (1-2*C) moje subiektywne wskazniki chcialy jezdzic :twisted:
walka byla ciezka ale wynik w sumie przesadzony i musze powiedziec, ze w koncu udalo mi sie kogos zobaczyc na trasie! czyli jest wiecej wariatow latajacych ponizej logicznej bariery 5-10*C a nie tylko moi znajomi
od razu poczulem sie lepiej - czyli nie jest ze mna jeszcze tak zle
btw mimo obiektywnych wskaznikow odradzajacych jazde (1-2*C) moje subiektywne wskazniki chcialy jezdzic :twisted:
walka byla ciezka ale wynik w sumie przesadzony i musze powiedziec, ze w koncu udalo mi sie kogos zobaczyc na trasie! czyli jest wiecej wariatow latajacych ponizej logicznej bariery 5-10*C a nie tylko moi znajomi
od razu poczulem sie lepiej - czyli nie jest ze mna jeszcze tak zle
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Dzwiek jest full wypas - na prawde pieknie gada. Sa nawet warunki do zakupow, bo dostalem podwyzke, ale musze kupic ciuchy na motocykl, bo zycie jest wazniejsze. Tak wiec ide w sobote na bajzel na wyscigi popatrzec na ciuchy Hein Gericke - i chce kupic zestaw kurtka i gacie mieszczac sie w 700, bo zadnego innego sensownego kombi chyba za te pieniadze nie kupie
Na tlumik, to juz sie chyba nie zdecyduje w tym sezonie, bo prócz benzyny to jeszcze sobie tez musze czasem cos kupic do jedzenia :roll:
Zreszta nie do konca jeszcze ogarniam motocykl, wiec moze bezpieczniej bedzie poczekac do przyszlego sezonu
Na tlumik, to juz sie chyba nie zdecyduje w tym sezonie, bo prócz benzyny to jeszcze sobie tez musze czasem cos kupic do jedzenia :roll:
Zreszta nie do konca jeszcze ogarniam motocykl, wiec moze bezpieczniej bedzie poczekac do przyszlego sezonu
A ja znów musiałem odpaść.....W piątek mechanik powiedzial że już jest Motor gotowy...w sobotę o 11:30 ..telefon....patrzę na wyświetlacz telefonu..OoOo...."Mechanik Suzi"...i informacja że wszystko gra ale nie krę ci się powyżej 6 tyś......Nawet nie wyobrażacie sobie jak się wkurzyłem....Cały dzień chodziłem roztrzęsiony..ale kumpel podjechał swoją Kaw****ki zx7R..i mnie przewiózł z prędkością naddzwiękową..po obwodnicy Radzymina pod Warszawą...było pięknie..ahh..kiedy wkońcu ujżę swoją Zuzię.....