Hej Kropek
A robiłeś u nich może synchro z czyśczeniem gażników jeśli tak to ile Cie policzyli?
Dzięki
Misiu
kilka pytań przed rozpoczęciem SEZONU ;]
Moderator: KROPEK
Kolego Kropku! Odpukac ze sie nie roz..... przez ich niedopatrzenie ,niedorobke czy jak to zwal - mysle ze wtedy inaczej bys podszedl do sprawy! A myslalem ze kolega duzy chlopak i z duza wyobraznia co mogloby sie stac gdyby...? A tak serio to piszmy o faktach ktore nas spotykaja w tzw. polskich serwisach! Ciekawi mnie fakt czemu Japan Bike robi wszystkie dzidy a nie ma autoryzacji zadnego producenta tak jak chociazby inne w Bydzi?
pzdr
prymek
pzdr
prymek
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam nie uważam awarii świateł za awarię mogącą spowodować jak kolega to pisze "rozje....e", a co do autoryzacji to spytaj właściciela jak cię to intryguje, bo ja nie wiem, natomiast wiem, że żadna autoryzacja nie wpływa na jakość usług mechanicznych, jedynie na ceny. Mechanicy dzielą się na złych i dobrych i tyle. Narazie motonici w Polsce są skazani na wieczne poszukiwania i kompromisy typu cena jakość itp.
Pozdrawiam
PS.
Być może dlatego nie ma autoryzacji gdyż nie prowadzi sprzedaży nowych moto, tak jak inne znane u nas serwisy, które jeżdżone sprzęty wciskają jako nówki.
Pozdrawiam
PS.
Być może dlatego nie ma autoryzacji gdyż nie prowadzi sprzedaży nowych moto, tak jak inne znane u nas serwisy, które jeżdżone sprzęty wciskają jako nówki.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500