Pierwsze pytanie: ile zębów ma zębatka tylna fabrycznie? ? i o ile można zmienić napęd żeby jeszcze dawał rady na 5-tce?
Drugie pytanie: Jaka jest faktyczna pojemność zbiornika paliwa 14 czy 18 litrów ?
Pytanie trzecie: Czy możliwe jest tankowanie co 300 km czy nie da rady ?
Pytam ponieważ dopiero zakupiłem w dniu dzisiejszym a źródła różnie podają.
Model 1998 rok.
Pozdrawiam
VZ 800 pytania..
Re: VZ 800 pytania..
Witaj.
Zbiornik paliwa 13l, tankowanie w najlepszym razie co ok 250 km, niestety ilości zębów nie pamiętam, mój jest z 1997r.
Zbiornik paliwa 13l, tankowanie w najlepszym razie co ok 250 km, niestety ilości zębów nie pamiętam, mój jest z 1997r.
może się przyda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Isowiec, też masz tak, że jak odkręcisz manetkę gwałtownie to tak jakby wyprzęga do pół sprzęgła samoczynnie? zamiast od razu pójść jak się należy ?
Marian THX , przyda się , ale mnie interesuje jak się wymienia tam żarówke a nie jjak rozebrać lampe na części pierwsze. Musi przecież być jakiś dostęp do niej..
Marian THX , przyda się , ale mnie interesuje jak się wymienia tam żarówke a nie jjak rozebrać lampe na części pierwsze. Musi przecież być jakiś dostęp do niej..
wygląda na to że będzie śrubka od srrony wewnętrznej błotnika tak jak na górnym rysunku. ale jedyne co tam wyczuwam to gumowa osłonka którą nie wiem jak zdjąć
odpukać żarówka działa, ale przydałoby się wiedzieć w razie W jak się do niej dostać.