Tłumik SV650
Moderator: bohas
Tłumik SV650
Witam
Chcę zmienić tłumik w moim motocyklu, czy opłaca sie kupić oryginał za powiedzmy 200zł i "wypróżnić" go?
Końcówki markowe, z tego co wiem, wymagają ciecia rur, a nie bardzo chcę sie bawić w ten sposób.
Czy SVka nie straci uroku po wypróżnieniu tłumika ?
Pzdr
Chcę zmienić tłumik w moim motocyklu, czy opłaca sie kupić oryginał za powiedzmy 200zł i "wypróżnić" go?
Końcówki markowe, z tego co wiem, wymagają ciecia rur, a nie bardzo chcę sie bawić w ten sposób.
Czy SVka nie straci uroku po wypróżnieniu tłumika ?
Pzdr
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Ja tam zaryzykowalem i obcialem. Zawsze mozna wrocic do oryginalu za pomoca obejmy, a dzwiek jest zacny.
Ewentualna regulacja gaznikow nie kosztuje majatku, a efekt jest wyrabisty.
Z poczatku bylem zadowolony z fabrycznego wydechu, ale jak uslyszalem wydech w sprzecie Rybki to zachorowalem :roll:
Wpadnij do mazowieckiego i zobacz w moim poscie "Co kupilem?"
Ewentualna regulacja gaznikow nie kosztuje majatku, a efekt jest wyrabisty.
Z poczatku bylem zadowolony z fabrycznego wydechu, ale jak uslyszalem wydech w sprzecie Rybki to zachorowalem :roll:
Wpadnij do mazowieckiego i zobacz w moim poscie "Co kupilem?"
Tłumik SV650
Dzięki za odpowiedzi, ktoś w Bydgoszczy jeździ na SV-ce z niestandardowym tłumikiem. Mijał mnie w zeszłym roku późnym wieczorem, do dziś pamiętam jak mi nogawki latały 
Dzieki wiec za rady, sa jakieś lepsze miejsca niż allegro do szukania używanych oryginalnych puszek ?
Dzieki wiec za rady, sa jakieś lepsze miejsca niż allegro do szukania używanych oryginalnych puszek ?
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Odetkany
Dzisiaj testowalem skutecznosc jadac w kierunku Pragi mostem Grota o godzinie 18 :lol:
Tylko jeden fiutek nie chcial sie odsunac - jak przegazowalem, to nawet baby mnie przepuszczaly :lol:
(nie uwlaczajac siostrzyczkom BS
)
Abysta BS wiedzieli o co Mariowi chodzi to pokaze jak wyglada oryginalny DBkiller Leo :lol:

Dzisiaj testowalem skutecznosc jadac w kierunku Pragi mostem Grota o godzinie 18 :lol:
Tylko jeden fiutek nie chcial sie odsunac - jak przegazowalem, to nawet baby mnie przepuszczaly :lol:
Abysta BS wiedzieli o co Mariowi chodzi to pokaze jak wyglada oryginalny DBkiller Leo :lol:

Tłumik SV650
Figer, pochwal się gdzie kupiłeś ile płaciłeś, w Bydgoszczy znalazłem tylko tłumiki "Monti". A bardzo chciałbym coś zakupić póki mam troche środków 
Pzdr
Pzdr