Propozycja spotkania po paradzie na bemowie 22 kwietnia !!

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
Doris

Propozycja spotkania po paradzie na bemowie 22 kwietnia !!

Post autor: Doris »

:D Witajcie!
Poniewaz wczoraj nie bylo konkretnych planow co do 22 kwietnia, wpadlismy z Kolasem na pewien SWIETNY 8) pomysl. Otoz po paradzie moglibysmy wszyscy pojechac na moja dzialke, na ognisko, ktora jest w Udrzynie. To jest okolo 80 km od Warszawy w kierunku na Bialystok, potem Wyszkow. Zaraz obok jest las,wiec drewna jest mnostwo. Nie mam tam jeszcze postawionego domku <w te wakacje planujemy zaczac budowe> tak wiec jest tam miejsce zeby posiedziec przy ognisku i pogadac. Warunki troszke spartanskie ;) ale woda jest, a potrzeby mozna zalatwiac w lesie ;) Wazne jest to ze jest tam miekka ziemia,wiec dobrze byloby miec kawaleczek czegos twardego,w stylu drewnianej deski, co by sie motory nie poprzewracaly. Tylko niech kazdy wezmie kielbaske i cos do picia i bedzie gites. A jesli bedziecie chcieli mozecie wziac namioty i mozna tam przenocowac, miejsca powinno starczyc..Kto nie moze na moto, niech jedzie samochodem. Co Wy na to ?? :twisted: Oczywiscie mam nadzieje ze bedzie pogoda, bo w deszcz moze byc problem..Taka mala probka przed Ustroniem, co myslicie?
Serdecznie Was zapraszamy
:wink:
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

parada bedzie o 15 wiec o 16 sie skonczy. o 17 bedziemy na miejscu. akurat sie troche sciemni i sie rozpali ognicho.
jak mozecie to bierzcie namioty i balujemy jeszcze w niedzile.
proponuje zeby kazdy sobie wziol cos do siedzenia, np. koc.

po pradzie mozemy sie umowic na stacji BP przy lotnisku, jak by sie ktos zgubil podczas parady, i pojedziemy razem na dzialke.

ZAPRASZAMY !! !!
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
qgel
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 5

Post autor: qgel »

ja jeszcze nie będę miał prawka (w następnym tygodniu - tj. koniec kwietnia najszybciej) :sciana: :sciana:

coś wymyslę może

pozdrawiam
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Marecki
Śmigający inaczej...
Kontakt:

Post autor: Marecki »

Ja bardzo chętnie. I na paradę i na ognisko i w ogóle :)
Ale jazda...
0-502 191 676
Emil
Moderator
Moderator
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

jest to jakas mysl
tylko ze jak dla mnie to troche za wczesnie wyjazd (praca :cry2: ), min z godzinke - i jak ja bidny potem trafie :?

poza tym z tego co na mapke patrze to widze 2 trasy - "czerwona" przez Marki albo "żółta" przez Stanisławów i Lochów, z czego ta druga jest dla mnie troche bardziej niz ta pierwsza - czy ktos sie ew. orientuje jak z jakoscia asfaltu itp
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
kolas
Strzelający z Rury

emil nie panikuj ;) przecierz moge po ciebie wyjachac do glownej drogi czyli drogi Nr. 8 z Wyszkowa w strone Ostrowia Mazowieckiego.

ewentulnie pisze jak dojechac :
Z Wawy kierujemy sie na Wyszkow (badz chyba na Białystok ) droga nr. 8
w wyszkowie na radzie skrecamy w drugi zjazd na Ostrów Mazowiecki ( dalej droga nr. 8 ), jedziemy ok 20 km. i bedzie zjazd droga asfaltowa-noweczka swierzo wylana- jak by przez las , na Porębe albo na Brok juz nie pamietam...potem dojezdzacie do Poręby i tam dzwonicie do mnie ( tel. do mnie w moim opisie ) i ja po was wyjade bo potem to juz trudno wytlumaczyc.

Wpadaj Emil bedzie fajnie ;)
KTM 990 Adventure

Gero
BS Brother
BS Brother

Re: Propozycja spotkania po paradzie na bemowie 22 kwietnia

Post autor: Gero »

Doris pisze::D Witajcie!
Poniewaz wczoraj nie bylo konkretnych planow co do 22 kwietnia, :wink:
nie było bo to było jajeczko :D dlatego tez planowanie Bemowa odłożyliśmy na najbliższą środę .

Gero
pije tylko dwa razy
kiedy pada lub nie pada .
Antoni
Śmigająca po niebiańskich trasach

Post autor: Antoni »

Emil:
poza tym z tego co na mapke patrze to widze 2 trasy - "czerwona" przez Marki albo "żółta" przez Stanisławów i Lochów, z czego ta druga jest dla mnie troche bardziej niz ta pierwsza - czy ktos sie ew. orientuje jak z jakoscia asfaltu itp[/quote]

Odp:
Ta przez Stanislawow i Lochow jest ok.
W lato gdy cale Marki, a potem przejazd kolejowy przed Wyszkowem "stoja" warto kawalek nadlozyc i potem wbijasz sie tuz przed mostem :-)
pozdrawiam,
Antoni
GSX-R 1000 K5
mario33

...

Post autor: mario33 »

Ja się wstepnie piszę na tą imprezkę. Chyba że stanie sie cos nieprzewidzianego. Co prawda będę musial wracac tego samego dnia, ale to wezmę sobie soczek pomarańczowy zamiast chmielowego :)
Emil
Moderator
Moderator
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

i jak w koncu? ktos sie tam wybiera?
bo cos mowili ze po paradzie bedzie na chwilke w Vertigo a potem ew. do Was - zeby sie nie okazalo ze potem sie nikomu juz nie bedzie chcialo leciec :?

bo ja bym sie przelecial, ale to bym byl jakos pewnie po 20, to nie wiem czy jest sens na chwile wpadac i zaraz spadac (jak to nie? pomiedzy jest 100km :twisted: ) ?
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
kolas
Strzelający z Rury

pewnie sie okaze w Vertigo kto jedzie, to dam Ci znac na koma. tylko musisz mi go podeslac na p.w.

Mam nadzieje ze wyjazd wypali, a jak nie to trudno...
KTM 990 Adventure

Doris

Post autor: Doris »

no i nie wypalilo przez ta beznadziejna pogode :roll:
szkoda, w kazdym razie skoro dzis nie, to moze innym razem..jak beda cieple dni i ktos bedzie mial ochote na kielbaski z ogniska, to zapraszam :D
qgel
BS Brother
BS Brother

Post autor: qgel »

Doris pisze:no i nie wypalilo przez ta beznadziejna pogode :roll:
szkoda, w kazdym razie skoro dzis nie, to moze innym razem..jak beda cieple dni i ktos bedzie mial ochote na kielbaski z ogniska, to zapraszam :D
co się odwlecze to nie uciecze :wink: a ja już będę miał przynajmniej prawko :D

pozdrawiam
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Przemek
BS Brother
BS Brother

Post autor: Przemek »

Mi również przykro z powodu pogody i braku warunków do spędzenia z Wami czasu na Waszej działce. :( .Nastepnym razem pogoda dopisze i zjemy wspólnie kiełbaskę z ognia. :)
Pozdrawiam. Przemek
GSF1200S
ODPOWIEDZ