Witajcie!
Poniewaz wczoraj nie bylo konkretnych planow co do 22 kwietnia, wpadlismy z Kolasem na pewien SWIETNY

pomysl. Otoz po paradzie moglibysmy wszyscy pojechac na moja dzialke, na ognisko, ktora jest w Udrzynie. To jest okolo 80 km od Warszawy w kierunku na Bialystok, potem Wyszkow. Zaraz obok jest las,wiec drewna jest mnostwo. Nie mam tam jeszcze postawionego domku <w te wakacje planujemy zaczac budowe> tak wiec jest tam miejsce zeby posiedziec przy ognisku i pogadac. Warunki troszke spartanskie

ale woda jest, a potrzeby mozna zalatwiac w lesie

Wazne jest to ze jest tam miekka ziemia,wiec dobrze byloby miec kawaleczek czegos twardego,w stylu drewnianej deski, co by sie motory nie poprzewracaly. Tylko niech kazdy wezmie kielbaske i cos do picia i bedzie gites. A jesli bedziecie chcieli mozecie wziac namioty i mozna tam przenocowac, miejsca powinno starczyc..Kto nie moze na moto, niech jedzie samochodem. Co Wy na to ?? :twisted: Oczywiscie mam nadzieje ze bedzie pogoda, bo w deszcz moze byc problem..Taka mala probka przed Ustroniem, co myslicie?
Serdecznie Was zapraszamy