Szycie strojów moto... tylko gdzie ?

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
mario33

Szycie strojów moto... tylko gdzie ?

Post autor: mario33 »

Czy ktoś zna miejsce w Wawie lub okolicy gdzie szyją/poprawiają stroje na moto ? Tekstylne i/lub skórzane ?

Mam do poprawki spodnie tekstylne i chce uszyć jeszcze skórzane na miarę.

Ew. może być krawiec, który ma maszyny do szycia cieżkich tkanin.

PS: Prosze tylko nie mówić nic o Retbike... Nie chcę ich widzieć...
Kawa
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Kawa »

Mario są i to nawet bardzo dobrzy. Mojej żoneczce w LEDMARZE uszyli kurtkę na miarę oraz czapsy. http://www.ledmar.com.pl/
A jeżeli ona jest zadowolona to znaczy, że są dobrzy. Poza tym miło się z nimi rozmawia nie to ca z Tarborem.
A i jeszcze jedno sam mam czapsy od nich . Uszlajałem je wielokrotnie w czym popadnie ,w zimie jeżdziłem , w błocie , w soli itd. i dają sie ponownie do stanu urzywalności doprowadzić.

Pozdrawiam
mario33

....

Kawa, do Radomia ?!?!??! :twisted:

W Wawie szukam :))
Kawa
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Kawa »

A tu Cię mam. Właściciel przyjeżdża do warszawy, co bodajże tydzień, bierze miarę i w następnym tygodniu masz uniformik. :D
Przecież ja i żoneczka też z W-wy.
pepe570

Post autor: pepe570 »

Retbike na swojej stronie pisze ze szyja na miare, sa w Łomiankach.
mario33

Re: Szycie strojów moto... tylko gdzie ?

mario33 pisze:PS: Prosze tylko nie mówić nic o Retbike... Nie chcę ich widzieć...
pepe a widziałeś to ?

Retbike mi tak szył spodnie że po trzech poprawkach wciąż są do dupy. Krojczy był wyraźnie pijany, główna szefowa produkcji na szwalni nie łapie różnicy w kroju damskim i męskim.

Dodam, że szwalnia jest w Płońsku, tam trzeba jeździć na miary, w Łomiankach nic nie załatwisz....
pepe570

Post autor: pepe570 »

Nie widziałem więc napisałem, że tak piszą na swojej stronie :) mam parę ich drobiazgów i są uszyte prosto ( ale przyznaję , rozmiary katalogowe , produkcja masowa ). na Chmielnej jest sklep z ciuchami skórznymi, postaram się dowiedzieć jak u nich z szyciem i dam znać co i jak.
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

moze tutaj, skoro naprawiaja kombi to moze i poprawki mozna zrobic http://tinyurl.com/mhx2p

z szycia na miare poza wymienionymi to jeszcze tylko o Mttr slyszalem, ale oni w Wawie nie uzeduja chyba i poza tym same jakies "mieszane" oponie slyszalem
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
ODPOWIEDZ