Szycie strojów moto... tylko gdzie ?
Moderator: Shenson
Szycie strojów moto... tylko gdzie ?
Czy ktoś zna miejsce w Wawie lub okolicy gdzie szyją/poprawiają stroje na moto ? Tekstylne i/lub skórzane ?
Mam do poprawki spodnie tekstylne i chce uszyć jeszcze skórzane na miarę.
Ew. może być krawiec, który ma maszyny do szycia cieżkich tkanin.
PS: Prosze tylko nie mówić nic o Retbike... Nie chcę ich widzieć...
Mam do poprawki spodnie tekstylne i chce uszyć jeszcze skórzane na miarę.
Ew. może być krawiec, który ma maszyny do szycia cieżkich tkanin.
PS: Prosze tylko nie mówić nic o Retbike... Nie chcę ich widzieć...
Mario są i to nawet bardzo dobrzy. Mojej żoneczce w LEDMARZE uszyli kurtkę na miarę oraz czapsy. http://www.ledmar.com.pl/
A jeżeli ona jest zadowolona to znaczy, że są dobrzy. Poza tym miło się z nimi rozmawia nie to ca z Tarborem.
A i jeszcze jedno sam mam czapsy od nich . Uszlajałem je wielokrotnie w czym popadnie ,w zimie jeżdziłem , w błocie , w soli itd. i dają sie ponownie do stanu urzywalności doprowadzić.
Pozdrawiam
A jeżeli ona jest zadowolona to znaczy, że są dobrzy. Poza tym miło się z nimi rozmawia nie to ca z Tarborem.
A i jeszcze jedno sam mam czapsy od nich . Uszlajałem je wielokrotnie w czym popadnie ,w zimie jeżdziłem , w błocie , w soli itd. i dają sie ponownie do stanu urzywalności doprowadzić.
Pozdrawiam
Re: Szycie strojów moto... tylko gdzie ?
pepe a widziałeś to ?mario33 pisze:PS: Prosze tylko nie mówić nic o Retbike... Nie chcę ich widzieć...
Retbike mi tak szył spodnie że po trzech poprawkach wciąż są do dupy. Krojczy był wyraźnie pijany, główna szefowa produkcji na szwalni nie łapie różnicy w kroju damskim i męskim.
Dodam, że szwalnia jest w Płońsku, tam trzeba jeździć na miary, w Łomiankach nic nie załatwisz....
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
moze tutaj, skoro naprawiaja kombi to moze i poprawki mozna zrobic http://tinyurl.com/mhx2p
z szycia na miare poza wymienionymi to jeszcze tylko o Mttr slyszalem, ale oni w Wawie nie uzeduja chyba i poza tym same jakies "mieszane" oponie slyszalem
z szycia na miare poza wymienionymi to jeszcze tylko o Mttr slyszalem, ale oni w Wawie nie uzeduja chyba i poza tym same jakies "mieszane" oponie slyszalem
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal