Skacze, skacze!Bolo pisze:Proszę mi się trzymać tutaj wątku. a nie gadać o fjordach bo gul skacze :)
Dowiedziałem się od Andrzeja u niego, więc to tak jakby w temacie :mrgreen:
Moderator: marig
Skacze, skacze!Bolo pisze:Proszę mi się trzymać tutaj wątku. a nie gadać o fjordach bo gul skacze :)
Kochana uczę się od najlepszych :twisted: :twisted: :twisted: Ale widzisz jaki odzew :> jeden Braciszek odważył się chociaż cokolwiek napisać - nie mówiąc o Kosiku i Rolandzie. No cóż resztę trzeba będzie :beat2: i użyć moich nowych przyciskówAsikHB pisze: Giencia lubię jak jesteś taka stanowcza :szczerbol:
Kurde nie żartuj że trzeba Was przekonywać :roll:AsikHB pisze:Zakładam z góry że 2 Muszkieterow nas przekona w pon udaję się do szefa wynegocjować urlop.
Żeby nie było. Właśnie zarezerwowalam bilety. Teraz tylko szef użyję machania rzesami- powinno przejśćGiencia pisze:
Kurde nie żartuj że trzeba Was przekonywać :roll:
Cieszę się :cmok:Remi pisze:Giencia. Już jestem! Jak coś trzeba pomóc ogarnąć, to pisz. Pozostaje do dyspozycji
Necik pisze:Tak trzymaj Giencia, krótko i na temat to może pobudzą się śpiochy do działania a przynajmniej do możliwości ich poznania:)
Stażu nie mam wielkiego, ale tak jak Giencia pisze, byłem na kilku spotkaniach i śmiało mogę powiedzieć, że atmosfera podczas takich spotkań jest nie do przebicia. Nawet moja żona, mimo, iż nie jest specjalnie fanką motocykli, była mile zaskoczona otwartością, serdecznością ludzi, których nigdy wcześniej nie znała. Nie ma tu wyższych, niższych, słabszych bądź silniejszych, wszyscy są tam tylko w jednym celu: by dobrze się bawić!!! Sam, póki nie pojechałem na 1-sze spotkanie u Gienci, podchodziłem to tego dość sceptycznie. Po spotkaniu nie miałem już żadnych wątpliwości. MEGA LUDZIE - MEGA KLIMAT !! Pamiętajcie, pierwszy krok jest najważniejszy, potem już samo się potoczy!
Pozdro...
:oops: :oops: :spoko:Giencia pisze:Necik - dzięki za wpis :cmok: Pozdrowienia dla żony :
Przez zbliżający się tydzień nie mogę pomóc w niczym, bo mam przymusowy pobyt w szpitalu.Giencia pisze: Remi - jeszcze raz :cmok:
Dobre, nawet bardzo dobre i drogi też już mamy świetne, a krajobrazy niesamowite.kosik pisze:Podlasie to jak bagno,wciąga ,kusi,,oddech pozbawia,ale jak juz na powierznchni dasz się utrzymać to p[ięknem swoim urzeka ,podnieca i nie pozwala zapomnieć !! !! !! !!
Hube,Brachu to co cię czeka to nawet Sienkiewicz w Trylogii nie umiał opisać !! !! !! !!
: