rozpoczęcie sezonu 01.05.06 w BYDGOSZCZY

Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: KROPEK

malybdg

Post autor: malybdg »

Witam
Jeżeli można to dołączę się do spotkania przy McDonaldzie na 9, to mój pierwszy sezon, przyda mi się wsparcie ;)

Pzdr
Moja Suzi jeszcze nie poskładana do końca, ale chyba dojadę :))
Dragon

Post autor: Dragon »

Przepraszam panowie ze dopiero teraz odpisuje. Ja bede jechał z Włocławka. Jakas mała ekipka napewno sie zbierze ale wiadomo wolał bym z Wami posmigac noo i oczywiscie zapoznać sie :) Aaaa mam dopiero 17lat wiec moge sie pogobic w szukaniu was :(
Darek
Śmigający inaczej...
Województwo: świat i okolice

Post autor: Darek »

witaj Dragon.Dojazd bardzo prosty.Jak wjedziesz do Bydzi drogą nr 80 ,to lecisz cały czas prosto w strone centrum jakieś 7 km.Szukaj po prawej stronie Multikina ,po lewej jest Shel i MC"Donald to tam będziemy o 9.00.Postaramy się po Ciebie wyjechac.Wieczorem się odezwe.Podaj swoje GG.
XJR 1300 na ohlinsah
Dragon

Moje gg 5493770
malybdg

Post autor: malybdg »

Witam
Niestety nie dane mi było się z Wami spotkać. Kolega zastawił mi garaż, pojechałem prosto na mszę.
Mam nadzieje, że w najbliższym czasie planujecie wspólny wyjazd, może jeszcze w ten długi weekend, pogoda sie klaruje, dajcie znać, samemu jeździć mała przyjemność.

Pzdr
Przemo
Darek
Śmigający inaczej...

Witeczka.I po rozpoczęciu.Żałujcie nieobecni,Msza,jebitna parada i cała reszta miodzio.Troszkie deszczyk przeszkadzał ale szło wytrzymac.Niebawem zapodamy foty. PZD.
XJR 1300 na ohlinsah
greg

Post autor: greg »

a ja nie dojechalem..torun o poranku mokry i zanislo sie na wiecej...z moim tylnym laczkiem stwierdzilem ze nie jade..nadal pada...ale jakis weekend na bank sie stawie!
pzdr!!
Roro

Post autor: Roro »

siema
co do imprezy - fajna, ale parada z kiepska organizacja (skrzyzowania bez obstawy policji; autobus chcial wymusic na mnie i Luigim pierwszenstwo).
Poprosze fotki na mail: ad.k@op.pl (roro) i porto_06@wp.pl (luigi)
Przede wszystkim Darek i Bidziu>
Pozdro
Dragon

Niestety ja nie dojechałem :( Pogoda mi na to nie pozwoliła :( rano padało i zimno było pozniej troszke przejasnień i teraz ciaagle pada i pada :( :( Mam nadzieje ze niedługo jakoś sie spodkamy :( Pozdrawiam
Darek
Śmigający inaczej...

widocznie RORO za mało dawałeś sygnałów swietlno dzwiękowych :wink:
XJR 1300 na ohlinsah
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Z tą organizacją parady to się zgodze i nie wspomne już o tym, że została przeprowadzona w trakcie zmiana trasy (mała częśc pojechała wojska polskiego i koło tesco a reszta przez rondo jagiellonów...) No ale poza tym spoko imprezka. Niedługo będzie filmik, a teraz udostępniam Wam fotki na serwerku:

http://www.rozpoczecie.bidziu.cba.pl/image001.jpg

zmieniając w adresie numery zdjęć przeglądniecie kolejne fotki, jak chcecie jakieś w lepszej rozdzielczości to na priv numery zdjęć i maile to prześle.

Pozdro!!
kom. 796 090 896

GMINA
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Część z Was może już te fotki widziała, a część nie więc podaje linki:

http://www.fotoflesz.foxnet.pl/images/o ... base0.html

http://www.motodawcy.com/index.php?site ... 36&did=335#