Motoszkoła Suzuki na Śląsku
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
kiedy w poznaniu jest to nie wiem, zadzwoń sobie do Suzuki Polska (22)3294104 i tam ci udziela wszystkich informacji
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
501-749-941
-
- BS Brother
Uwaga do wszystkich wymienionych i zapisanych na termin 17.VI w Tychach, dzwoniono do mnei z bielska abym przekazał że oni chcieli by już wpłaty bo też muszą zgłosić ilu nas będzie.
i tu teraz powstaje pytanie, czy każdy będzie osobno jeździł z kasą czy może znajdzie sie jedna osoba która wyłoży teraz za grupę całą, a na szkoleniu dostanie zwrot poniesionych kosztów.
i tu teraz powstaje pytanie, czy każdy będzie osobno jeździł z kasą czy może znajdzie sie jedna osoba która wyłoży teraz za grupę całą, a na szkoleniu dostanie zwrot poniesionych kosztów.
\m/-_-\m/
501-749-941
501-749-941
Jesli nikt nie ma nic przeciwko to w sobote moge pojechac do Bielska i zaplacic za Motoszkole. Prosilbym jednak aby zainteresowane osoby przeslaly mi priva, ze mam za nie wylozyc kase (moze juz wplacily,albo chca to zrobic osobiscie) - czekam na info do soboty rano.
Co do zwrotu kasy to bedzie mozna mi oddac przelewem, na najblizszym spotkaniu, w Ustroniu lub ewentualnie w Tychach na motoszkole (chociaz wolalbym nie czekac az tak dlugo na kaske )
Pozdro
Co do zwrotu kasy to bedzie mozna mi oddac przelewem, na najblizszym spotkaniu, w Ustroniu lub ewentualnie w Tychach na motoszkole (chociaz wolalbym nie czekac az tak dlugo na kaske )
Pozdro
-
- Zmieniacz Żarówek
- Polubił posty: 1
- Kontakt:
Dziś wpłaciłem kasę ( tylko za siebie- Moniki nie będzie) przelewem.
Jeśli ktoś z Was ma ochotę też zdalnie zapłacić za Szkołę- podaję namiary:
Z.U.H. „ARKA”
Adam Kucharczyk
ul.Żywiecka 120
34-325 Łodygowice
Nr konta 53 1600 1299 0002 3505 3529 7001 Fortis Bank o/Bielsko-Biała.
Jeśli ktoś z Was ma ochotę też zdalnie zapłacić za Szkołę- podaję namiary:
Z.U.H. „ARKA”
Adam Kucharczyk
ul.Żywiecka 120
34-325 Łodygowice
Nr konta 53 1600 1299 0002 3505 3529 7001 Fortis Bank o/Bielsko-Biała.
Był wiśniowy VX 800'92- do sprzedania pozostały boczki pod siodłem, obecnie dosiadam Atlantica 500, Junaka Jetmax 250 oraz ( testowo) wszystko to, co oferuje Junak, Zipp, Barton, Ferro, Benyco.
-
- BS Brother
- Polubił posty: 4
- Otrzymane Polubienia: 3
A czy ktoś jeszcze wybiera się do Bielska osobiście wpłacić kasę ? Może razem byśmy pojechali ? Chyba, że się spóźniłem i przespałem wszystkie wpłaty Dajcie znać, bo najwyższy czas uregulować tą płatność
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu --> spadłem na dno...
tel. kom. 665 - 157 - 342
tel. kom. 665 - 157 - 342
-
- Zmieniacz Żarówek
- Kontakt:
Pokusiłem się o sprawdzenie, kto już wpłacił. I wiecie co?
Jednak najpierw podam, kto się wpisał :
Lechul
Byq
Letko
Langer
Zibi
Cukier73
Desmont
Osama.
Do teraz kasa wpłynęła od :
Langer
Cukier73
oraz 2x od Naczyńskiego (??) - i tu prosze o nick tej osoby, ew. czy jest z BS, czy spoza.,
Proszę o pilne wpłaty od osób pozostałych.
Ramowy program zajęć:
17.06 od godz,10., od 10-11 część teoretyczna, 11-14 zajęcia praktyczne , 14-14,45 posiłek, 14,45-18 zajęcia praktyczne, 18-18.30 kolacja plus dyskusja. Każdy na swoim moto.
I jeszcze, gdyby ktoś chciał więcej szczegółów, podaję nr telefonu do koordynatora Suzuki Motor Szkoły: 512143913.
Jednak najpierw podam, kto się wpisał :
Lechul
Byq
Letko
Langer
Zibi
Cukier73
Desmont
Osama.
Do teraz kasa wpłynęła od :
Langer
Cukier73
oraz 2x od Naczyńskiego (??) - i tu prosze o nick tej osoby, ew. czy jest z BS, czy spoza.,
Proszę o pilne wpłaty od osób pozostałych.
Ramowy program zajęć:
17.06 od godz,10., od 10-11 część teoretyczna, 11-14 zajęcia praktyczne , 14-14,45 posiłek, 14,45-18 zajęcia praktyczne, 18-18.30 kolacja plus dyskusja. Każdy na swoim moto.
I jeszcze, gdyby ktoś chciał więcej szczegółów, podaję nr telefonu do koordynatora Suzuki Motor Szkoły: 512143913.
Był wiśniowy VX 800'92- do sprzedania pozostały boczki pod siodłem, obecnie dosiadam Atlantica 500, Junaka Jetmax 250 oraz ( testowo) wszystko to, co oferuje Junak, Zipp, Barton, Ferro, Benyco.
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witam !
Wpłaty dokonam na pewno. Swoją drogą to trochę mnie to rozzłościło, że zarządali wpłat na dwa miechy przed szkoleniem. Przecież jak jest zgłoszona grupa (nie mówiąc już że to grupa BS) to właśnie dlatego żeby zaklepać termin i szkolić się we własnym gronie. A każdy ma swoje powody i kolejności spraw do załatwienia. Jeśli się nie mylę to istotne było samo zgłoszenie. Zibi na ten przykład zapłacił na wszelki wypadek za dwóch a ja najchętniej uiściłbym opłatę na miejscu. Pozdrawiam.
Wpłaty dokonam na pewno. Swoją drogą to trochę mnie to rozzłościło, że zarządali wpłat na dwa miechy przed szkoleniem. Przecież jak jest zgłoszona grupa (nie mówiąc już że to grupa BS) to właśnie dlatego żeby zaklepać termin i szkolić się we własnym gronie. A każdy ma swoje powody i kolejności spraw do załatwienia. Jeśli się nie mylę to istotne było samo zgłoszenie. Zibi na ten przykład zapłacił na wszelki wypadek za dwóch a ja najchętniej uiściłbym opłatę na miejscu. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
Zibi zapłacił za mnie za co jestem mu bardzo wdzięczny
\m/-_-\m/
501-749-941
501-749-941
Cześć
Mam prośbę. Chętnie zapisałbym się na termin czerwcowy, ale widzę, że jest już 8 chętnych osób. Jak ktoś z takich, czy innych powodów nie będzie, to chciałbym wskoczyć na jego miejsce. Z kasą też nie ma problemu, jeśli już wpłacił to oddam. Jak jeszcze nie to chciałbym wiedzieć jak najszybciej. Czekam na info i pozdrawiam.
Mam prośbę. Chętnie zapisałbym się na termin czerwcowy, ale widzę, że jest już 8 chętnych osób. Jak ktoś z takich, czy innych powodów nie będzie, to chciałbym wskoczyć na jego miejsce. Z kasą też nie ma problemu, jeśli już wpłacił to oddam. Jak jeszcze nie to chciałbym wiedzieć jak najszybciej. Czekam na info i pozdrawiam.
-
- BS Brother
Lange będzie sam tak więc jedno miejsce więcej jest, zapisz się zapłać i powiedz że zajmujesz 1 miejsce z 2 co Langer miał
\m/-_-\m/
501-749-941
501-749-941
-
- Zmieniacz Żarówek
- Kontakt:
Zibi-oczywiście wszystko już jest jasne, za kogo wpłacałeś. Co do udziału większej liczby osób- maxymalnie może być nas 10. Więc- Morpeta z przyjemnością zapraszamy, a jeśli jeszcze jedna osoba się zdecyduje na 17 czerwca w Tychach, to też się ,,załapie''.